A gadał z DHL-em ?
Oni nam wożą całe palety towaru
_________________ Fiat Seicento 1.1 do pracy
Lancia Lybra SW 2.4 jtd Executive dla rodziny
Alfa Romeo 33 1.7 16V dla przyjemności
IK@R_1886
SEKTA TO MAŁO, ZAŁÓŻMY KOŚCIÓŁ - WYZNAWCÓW IKSA
Jeśli ma wysyłki codziennie to najlepiej podpisać umowę, wystarczy skontaktować się z przedstawicielem i podać kod pocztowy wymiary przesyłek i obliczą koszta wysyłki. Firmy kurierskie przyjeżdzają po towar do klienta a potem wiozą na terminal.
Co do dhla bardzo sie opuścili, oni raczej to idą na ilość, a nie jakość, w sume chyba jak wszyscy przewożnicy.
Ja tez polecam "siodemke" (czy siodemki - niepamietam bo myli mi sie z pewnym lokalem w Lodzi ). Bardzo rzetelna firma i z tego co wiem konkurencyjna dla DHL czy pocztexu jezeli chodzi o ceny.
Mieliśmy umowy z Siódemką, OPek, DHL (Servisco) UPS.
Siódemka, najtaniej ale mimowszystko nie polecam za dużo im ginie, nie wiedzą ile pobrać przy końcowym rozrachunku, OPek ujdzie, DHL ostatnio przeginali pałę.
Teraz mamy umowę z DPD (Masterlink) odpukać jeszcze nie zawiedli. Moge też śmiało polecić UPS.
Ostatnio zmieniony przez phantom71 2007-10-11, 07:13, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum