Wysłany: 2007-09-06, 06:53 Zmarł LUCIANO PAVAROTTI
Każdy zapewne wie kto to taki, może nie każdy go słuchał, ale dzisiaj odchodzi kolejny kamień milowy włoskiej sztuki i kultury. [/b]
_________________ Fiat Seicento 1.1 do pracy
Lancia Lybra SW 2.4 jtd Executive dla rodziny
Alfa Romeo 33 1.7 16V dla przyjemności
IK@R_1886
SEKTA TO MAŁO, ZAŁÓŻMY KOŚCIÓŁ - WYZNAWCÓW IKSA
To był Wielki Śpiewak, wspaniały głos i świetny showman. Młodzi adepci sztuki wokalnej wzorowali się na nim, zwłaszcza tenorzy. To był dla nich niedościgniony ideał. Ile razy widziałam kolegów z mp3 słuchających jego głosu i próbujących zrozumieć, pojąć jego technike wokalną....
[*]{*}[*] Luciano [*]{*}[*]
_________________ Nie pytaj co ASO może zrobić dla Ciebie, tylko co Ty możesz zrobić dla ASO
----------------------
Alfy są brzydkie i się psują! - wszak miliony użytkowników golfów nie mogą się mylić
Lesio.. musze Cie rozczarować ale Pavarotti nie nagrał z Sepulturą "Roots bloody roots". Jest to po prostu cover zespołu z Niemiec o nazwie J.B.O. Wielu dalo sie nabrac... ja początkowo też
FRED
_________________ Nie pytaj co ASO może zrobić dla Ciebie, tylko co Ty możesz zrobić dla ASO
----------------------
Alfy są brzydkie i się psują! - wszak miliony użytkowników golfów nie mogą się mylić
Lesio.. musze Cie rozczarować ale Pavarotti nie nagrał z Sepulturą "Roots bloody roots". Jest to po prostu cover zespołu z Niemiec o nazwie J.B.O. Wielu dalo sie nabrac... ja początkowo też
FRED
A ja przez tyle lat myslalem ze to Sepultura z Pavarottim. Dzieki za oswiecenie. Fakt ze brzmialo dosc autentycznie.
Ostatnio zmieniony przez Lesio 2007-09-06, 15:06, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum