Po 60ym roku życia powinna być naklejka, albo badania. Ostatnio omal nie miałem dzwonu z Polonezem prowadzonym przez dziadka, bo nie zauważył, że wjechał w jednokierunkową.
młodych trudno badac co roku - bo i po co ?? zostaje im nalepka
jak ktos ma wieksze problemy ze wzroekiem to musi przechodzic badania - moj kumpel tka ma, ze co 4 lata musi robic badania i przedluzac waznosc prawka... jest w moim wieku.
tylko ze nie o slepote sie tu rozchodzi, tylko o to, ze starsi ludzie zapominaja (?) o tka prostych czynnosciach jak spojrzec w lusterko... a na takie rzeczy chyba nie ma badan, o ile ot nie einzheilmer (nie wiem jak sie ot pisze)
z ta mlodoscia to bywa roznie ze mna pracuja ostatnio dosc mlodzi ludzie i jak ich tak slucham jak opowiadaja jak jezdza to wlos mi sie jezy na glowie.nie wiem jak oni zrobili te prawo jazdy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum