Kupujący moze załatwić sobie kuriera który odbierze od Ciebie koła jesli ma podpisaną umowe z kurierem lub jesli osoba prywatnato pewnie bedzie musial najpierw zapłacić a potem przyjadą do Ciebie odebrac koła), przesyłka koło 60-90zł za komplet(moze byc wiecej w zaleznosci od wagi), cenniki sie róznią, sprawdz sobie tez na stronach DPD Masterlink, DHL, ja z tych firm korzystam i jest ok.
Najłatwiej chyba skasowac goscia z przesyłke i samemu wysłac kurierem, na drugi dzien bedzie miał i mniej zachodu.
wysyłałem tydzien temu cztery felgi UPS-em do alfy166 usługa kosztuje ( felgi ważyły okolo 30 kg) w usłudze standard 87,00zł . Prawdopodobnie mozesz zamówic kurira który przyjedzie i odbierze o Ciebie koła/felgi . Przesyłke mozesz nadac za pobraniem doliczając do kwoty pobrania koszty wysyłki. Jeszcze co do opakowania to w kartonie jest taniej niż bez kartonu . Ja wysyłałem opakowane w folię pakunkową i doliczyli ekstra za niestandardowe opakowanie .
_________________ Srebrniutka Alfa 2.0 TS 16V --------->Reszta w tyle.......
Ostatnio zmieniony przez Slawko_Wroc 2007-11-18, 20:57, w całości zmieniany 1 raz
Model: Alfa Romeo 156
Silnik: 1.9 JTD+ fiat coupe 2.0 TURBO
Rocznik: 1999
Wiek: 22 Dołączył: 17 Maj 2006 Posty: 381 Skąd: Stalowa Wola
Wysłany: 2007-11-18, 22:50
ja juz tez to przerabialem poczta poslka z tym ze trzeba dzielic po 2 szt bo moje przekraczaly chyba 25kg wszystkie wiec wyslalem w dwie paczki po 2 felgi w kazdej koszt za polecony priorytet za pobraniem to jakies 70zł felgi wystarczy poprzekladac papierem i owinąc folią tak zeby sie nie poobijaly doszly bez problemu opcja druga gosc mi wyslal fele do alfy firmą opek zaplacilem za przesylke cos kolo 35zł ale miał umowe z kurierem podpisaną pewnie dlatego taniej przyszly w jednym zestawie z oponami tez owiniete folią do pakowania
_________________ alfa romeo 156 & fiat coupe 2.0 turbo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum