Model: Alfa Romeo 156
Silnik: 1.9 JTD+ fiat coupe 2.0 TURBO
Rocznik: 1999
Wiek: 22 Dołączył: 17 Maj 2006 Posty: 381 Skąd: Stalowa Wola
Wysłany: 2007-05-14, 15:34 wyscigi na 1/4
siema osd jakiegos czasu jezdze na wyscigi na 1/4 milli narazie jako obserwator oczywiscie nielegalne powiem wam ze fajna zabawa zjezdza sie zawsze okolo 200-300 osob wczoraj mialem ubaw jak na starcie ustawil sie opel corsa i bmw e36 2.5v6 i ku zaskoczeniu wszystkich bmw dostalo po dupie i to solidnie pozniej moj kolega fiatem cc objechal honde prelud co koles zdziwko zlapal w hondzie silnik 2.2 a cc troche zmodyfikowane silnik z fiata sienny 1.2 i to bardzo zmodyfikowany kola piszczaly mu jeszcze na 3biegu jezeli ktos ma ochote wpasc do styalowej na taki zlot to niech pisze fajna zabawa zapraszam nastepny zlot za 2 tyg pare alf tez zawsze jest jezeli jest ktos chetny i mieszka w okolicy to mu podam co gdzie i o ktorej godzinie
_________________ alfa romeo 156 & fiat coupe 2.0 turbo
ja zapraszam do koronowa pod bydgoszczą na pas startowy, niestety bedący rowniez droga publiczną, są wyscigi, duzo ludzi ale niestety w ciągu dwuch lat juz dwuch motocyklistow tu zgineło, takze uwazajcie zeby sie nikomu krzywda nie stała gdziekolwiek robicie wyscigi
u nas nie ma dobrej miejscówki :/ jeźdizliśmy na zamknietym kawałku obwodnicy ale niedługo puszczą tam ruch i lipa. dosłownie nigdzie nie ma miejsca :/:/:/
Model: Alfa Romeo 156
Silnik: 1.9 JTD+ fiat coupe 2.0 TURBO
Rocznik: 1999
Wiek: 22 Dołączył: 17 Maj 2006 Posty: 381 Skąd: Stalowa Wola
Wysłany: 2007-05-15, 18:44
w stalowej nie ma takiego problemu jedynie czasami policja zajezdza i trzeba konczyc impreze ale nie daja zadnych nmandatow jedynie wpadna staną z boku i patrza:D a drogi mamy w glab lasu nowe szosy fajne dosyc szerokie i jes kilka takich miejsc gdzie mozna sie poscigac poniewaz nikt nimi nie jezdzi to sa drogi zakladowe do fabryk stalschmit rial alutec ats itp jedynie o 6 rano ludzie dojezdzaja nimi do pracy a tak kolo godziny 20 jest cisza i spokuj
_________________ alfa romeo 156 & fiat coupe 2.0 turbo
Witam. Jeżeli to było e36 to napewno nie V6 tylko R6 pewnie było juz trochę podjeżdżone bo seryjnie ten silnik ma 193 KM i 7,2 s do 100. Wiem bo jeździłem takim autem:). Rzędowe szóstki BMW są bardzo dobre ale i tak nie zamieniłbym się za moją V6.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum