_________________ Posiadacze samochodów marki Alfa Romeo kierują się przy zakupie raczej emocjami, niż zdrowym rozsądkiem. Wierni przez wiele lat tej marce, poczuwają się do pewnego rodzaju wspólnoty, określają siebie jako "Alfisti"
Niestety ta droga jest bardzo niebezpieczna, pomimo że ma status krajowej, jest wąska, nie równa i nie ma pobocza. A pomimo zapewnień samorządów i władz krajowych nic się na niej nie robi.
Inne wypadki z tej drogi
http://www.tvn24.pl/0,1513321,wiadomosc.html
Znam to miejsce ponieważ jest to niedaleko mojego domu, droga obecnie przechodzi generalny remont oczywiście odcinkami, ale stan jej nie miał w tym wypadku żadnego wpływu.
Winowajcą był kierujący beczkowozem który wyjechał z podporządkowanej wprost pod koła alfy.
Model: Alfa Romeo 166
Silnik: 2,4 JTD
Rocznik: 2001
Wysłany: 2008-07-29, 23:21
Cholera niestety są ofiary śmiertelne Ta trasa wiem jaka jest niebezpieczna bo ile razy tamtędy jadę to jakiś wypadek Moja dedra 4 lata temu była w jeszcze gorszym stanie niż Alfa z powyższego wypadku,ale naszczęście nikt nie zginął.wypadek spowodował pijany kierowca koło Olkusza... Normalnie pijanych kierowców to ja .....szkoda niewinnych ludzi!!!!
[*] Zreszta taki stare ciezarowki juz dawno nie powinny jezdzic bo tylko stanowia zagrozenie na drodze...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum