az mnie skreca zeby to zobaczyc, niestety dopiero w piatek, poprosze kumpla zeby wrzucił na youtube jutro. Podobno jescze AR_33(Robert), Mariusz, Rafał i Dziunek udzielali wywiadów. Fajnie, bedziemy miec pamiątke, dołacze ten film do naszgo filmu ze zlotu, kazdy dostanie
Gratulacje GWIAZDY!!
Model: Alfa Romeo 147
Silnik: 1.9 M-jet wersja Ti
Rocznik: 2005
Wiek: 24 Dołączył: 07 Sie 2006 Posty: 768 Skąd: BĘDZIN CITY
Wysłany: 2007-09-05, 19:11
Paweł156 napisał/a:
az mnie skreca zeby to zobaczyc, niestety dopiero w piatek, poprosze kumpla zeby wrzucił na youtube jutro. Podobno jescze AR_33(Robert), Mariusz, Rafał i Dziunek udzielali wywiadów. Fajnie, bedziemy miec pamiątke, dołacze ten film do naszgo filmu ze zlotu, kazdy dostanie
Gratulacje GWIAZDY!!
a dzieki, dzieki
...a co do Prezesa do rzeczywiscie Rafal sie przygotował,super opowiedział o marce i jej stylu !!!
Kurcze Wy to macie dobrze
Ja też chcę zobaczyć ten program
_________________ Fiat Seicento 1.1 do pracy
Lancia Lybra SW 2.4 jtd Executive dla rodziny
Alfa Romeo 33 1.7 16V dla przyjemności
IK@R_1886
SEKTA TO MAŁO, ZAŁÓŻMY KOŚCIÓŁ - WYZNAWCÓW IKSA
Mriusz ty sie tam nie udzielaj tak sie broniles przed wywiadem i smiales sie ze ze mna beda robic a Ty sie 2 razy wypowiadales ale duzo z Twoich kwestii wycieli
Własnie widziałem ! podobało mi sie - ale za duzo prezesa sorki myslałem ze wiecej alf pokażą ! P.S co do medialnosci to mi brakuje - Pozdrawiam i ide przed lustrem ćwiczyć!
Korczu hehe podobały mi sie te SZPILKI!!!
_________________ ALFA 164 Q4 V832V FERRARI- JUŻ SIE SKŁADA
Ogladalem zwiastunik - Rafal faktycznie sie przygotowal - ma chlop dar do opowiadania. a juz nie wspomne o tanczeniu Obtancowal mi zonke (monik) w sobote ze hej
Ja tez sie zalapalem w zwiastunie - to przez ten kask, jedyny w swoim rodzaju
Czekam na caly film z niecierpliwoscia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum