i PO wyborach,niewiele sie zmieni(kolejne rotacje w rządzie,podwyżki cen,strajki,wyjazdy Polaków za granice za lepszym życiem)
niestety... teraz z PO zrobiono bohaterow, a nikt nie pamieta ze 2 lata temu tusk w porownaniach do kaczora wygladal podobnie. ale corke chociaz ma ladniejsza
Model: Inny
Silnik: inny
Rocznik: 2007
Wysłany: 2007-10-24, 21:42
Śmiać mi się chce jak słysze te achy że PO wygrało.
Zaj.......e, zamienił stryjek siekierke na kijek.
Przeciez to tacy sami ludzie. To tak jakby się cieszyć że zamiast prawej nogi złamali nam lewą
A najbardziej mnie wk...wia pier...enie naszych anglików i irlandczyków że wyjechali z polski bo wygrał PiS, jakos nie widzę żeby wrócili. E, szkoda gadać, zrobili by w końcu ten POPiS, ja 4 lata spokojnie wytrzymam a w następnych wyborach społeczeństwo zrobiło by z nimi to co z AWSem
ponieważ w PL nieprędko bedzie dobrze dla wszystkich
no mam taką nadzieje, do socjalizmu i komuny lepiej sie nie pchac, znowu wszyscy mamy jezdzić maluchami?
W kapitaliźmie na szczescie jest tak ze kazdy ciezką pracą moze do czegoś dojsc, a jak słysze teraz jak ktoś marudzi ze mu zle, ze nie ma pracy, ze kiepsko sie zarabia to krew mnie zalewa bo w 99% przypadków to są śmierdzące lenie którym lepiej by było za komuny bo wtedy niewiele trzeba było z siebie dac zeby cos miec, a wiele miec nie mozna było wiec tez dobrze bo sąsiad nie bedzie miał lepiej....dramat jakiś.
Ale niestety jeszcze w Polsce tacy ludzie są.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum