Witam jeszcze jako kawaler...
Mam pytanie i prośbę zarazem. W związku z zaplanowanym na 20 września dniu utraty niepodległości stanu kawalerskiego ( nazywają to też "ślub") chciał bym tą uroczystość uświetnić obecnością dwóch Alf 166 (najlepiej Negro lubo Grigio) i nie żebym była zachłanny ale w stronach gdzie będzie ślub (okolice Rabki i Nowego Targu) młoda para jedzie do kościoła osobno dwoma autami. Uzyskałem już przychylność (tudzież współczucie..) mężczyzny żonatego i występującego na tym forum jako Techno, który to zobowiązał się zawieść mnie lub moją drugą połówkę do ślubu swoją czarną 166-tką.
Problem w tym, iż poszukuję jeszcze jedno takie (lub 156 sedan w czarnym kolorze) ażeby wyglądało to profesjonalnie i "alfistycznie". Moje SW nie bardzo ma klimat weselny choć już wiozło kogoś do ślubu. Osoby ewentualnie mogące mi w tym pomóc prosił bym o info. Gwarantowana jest przy tym "flaska i łoscypki do woli" oraz oczywisty zwrot kosztów z nawiązką i mam nadzieję dobra zabawa.
Pozdrawiam i liczę na odzew.
_________________ Nie ma zbyt szybkich aut.... są zbyt wolni kierowcy.
Ja mam 164, ale się nie nadaje. Przerysowania na tylnych nadkolach, a jedno to nawet pogięte dość zdrowo. Znam jednego delikwenta z czarną 166, ale jego w Polsce nie ma i długo nie będzie.
A nero vulcano w jasnej skórze będzie Ci pasowała?
Tradycyjnie we wrześniu planuję wyjazd w okolice Zakopanego, więc na jeden dzień mogę się wyrwać.
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum