Salve! Nareszcie zaczynam. Założyłem własny warsztat samochodowy, w którym naprawiam wozy moich ukochnych marek czyli alfa romeo i lancia. Warsztat nosi nazwę Squadra Italiana w bezpośrednim tłumaczeniu "Włoska Drużyna", w związku z tym zapraszam wszystkich Alfistów którzy chcą uczciwych napraw za sensowne pieniądze. Ale o tym sami musicie sie przekonać. Nareszcie moge wykorzystać swoją prace we własnym warsztacie. Adres to Loteryjki 50 Warzawa Tel. 667-215-637 Serdecznie zapraszam.
Ostatnio zmieniony przez filip 2007-01-03, 09:23, w całości zmieniany 1 raz
gosia [Usunięty]
Wysłany: 2007-01-03, 09:34
super nic tyllko pogratulowac.Moze jeden z niewielu co zna sie na rzeczy
Super,również życzę powodzenia i w razie czego do W-wy nie mam daleko
dzieki Ciesze sie ze tak mowisz To bardzo miłe Bede pamietał jak sie kiedys spotkamy
filip [Usunięty]
Wysłany: 2007-01-17, 23:54
witam chcialem ogłosic ze mam cennik w warsztacie apropo usług za naprawy Do wgładu dla kazdego Niestety nie byłem w stanie wszystkiego zamiescic wiec jak jakies pytania to moj numer 667-215-637 gg: 7326536 emeil. filipbartoszewski@wp.pl
Scoozi [Usunięty]
Wysłany: 2007-01-20, 02:59
Moje gratulacje, mi również maży się warsztat, razem z lakiernią, a najchętniej lakiernia, bo to lubie i o tym mam pojęcie.... życze powodzenia...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum