Model: Inny
Silnik: lepszy niz AR
Rocznik: 1961
Wysłany: 2008-03-20, 23:16
Kosiar napisał/a:
Uważam że trochę się nie znacie są dopasowane idealnie i prezentuje się spoko
Nie wiem co ma nie znacie sie do gustu.
Dla mnie jest to full wiocha , festyn odpust. Raz to zostawione logo a dwa jak felga ktore ma kola ogolnie jest ksztaltow lagodnych moze pasowac do samochodu ktory byl ciosany toporkiem. Mega kant z kolem, jak swini siodlo. Taki istny fał wej
Uważam że trochę się nie znacie są dopasowane idealnie i prezentuje się spoko
no panie sąsiad- chyba będę musiał kilka rzeczy wytłumaczyć ręcznie
wielkie g...................................
może i prezentuja sie spoko ale na 10000000% nie na tym "aucie"
ale chłopaki ja też nie lubie vw i nigdy bym nie chciał vw
ale na to nalezy spojrzeć inaczej
german tuning nie polega kupowaniu felg znanych producentów ale na składaniu różnych marek w jedną całość np felgi od Audi S3 do Golfa III , ten właściciel vw chciał spróbować czegoś innego , miały być od GTA ale nie wyszło i są takie
Chciał miec Alfe.... Chciał ale presja otoczenia jest wieksza
Bo przeciez to Golf z grupy VW niezawodny samochod hehe paranoja goscio zamiast zrealizowac marzenie o Alfie zrealizowal tylko czesc
Ciekaw dlaczego żaden Alfaholik nie jeżdzi Alfunią z kołpakami albo nawet aluskami z logo VW Jak widać niemieckie samochody pragną troszkę uroku Alfa Romeo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum