Żadko widziałem u siebie w okolicy Alfe nigdy nie widziałem dziewczyny za kierownicą alfy.........?hmmm maluchy prezentują sie przy paniach kiepsko, golfiki i bmki im nawet pasują fordy widok ten psują ,ople sie całkiem prezentują ,,a alfy jak do nich pasują?????Uznanie dla kobiet z AR!!
A wy co sądzicie o paniach które prowadzą własne bolidy ze znaczkiem AR?
ohh, jaki miły post
tylko nie wiem dlaczego mój mąż tak nie uważa,
strasznie sie piekli, marudzi, strofuje jak ja prowadzę
najlepiej jeździ mi się jak jadę sama.
_________________ Posiadacze samochodów marki Alfa Romeo kierują się przy zakupie raczej emocjami, niż zdrowym rozsądkiem. Wierni przez wiele lat tej marce, poczuwają się do pewnego rodzaju wspólnoty, określają siebie jako "Alfisti"
2. u mnie sporo kobiet jeździ alfami, zwłaszcza modelami 14*. moja dziewczyna póki co nie ma prawka, ale 2 razy uczyłem ją jeździć, w tym raz na śniegu podriftowała troche
Gdzie ja znowu błędy robie?buhaahahahaha nie widze naszczęcie,dobrze ze jeszcze znaki widze,heh!!!A jak jakieś głupie błędy wpadają i drażnią polonistów to soryyy ale to z pośpiechu
A tak sie chce wogule zapytać czy tu wszyscy są starsi ode mnie?Z nowu najmłodszy jestem!!!!
nio u nas w rejonie widziałem duzzziooo kobitek za kierą AR, i to fajne ....
lepiej chyba aby latały Alfami niż golfami hehe. moja dziewczyna jeszcze prawka nima, ale molestuje mnie abym jej dał polatac na jkimś placu Alfą...ale ja troszku pękam
jeżdżę srebrną 146, pozdrawiam facetów alfistów, ale mało który odpozdrawia mnie, raczej zdziwienie jakieś przemyka po czole
a lubię pozdrawiać markę
wera [Usunięty]
Wysłany: 2007-02-05, 15:25
jeeeej jak to się fajnie czyta
chociaż summa summarum to ten post w sumie szowinistyczny jest
w mojej rodzinie to oprócz ojca chyba właśnie ja robię najwięcej kilometrów, tak że jak gdzieś jedziemy to rzadko kiedy siedzę na fotelu pasażera... skoro już mój ojciec twierdzi, że jestem dobrym kierowcą, to coś chyba w tym jest... jeżdżę szybko ale pewnie a z racji nieposiadania męża nie muszę wysłuchiwać żadnych mądrości
w mojej Alfie siedziałam z tyłu tylko raz, tuż po zakupie, gdy to brat i przyjaciel chcieli się przejechać
Dla ludzi, dla których nie ma nic piękniejszego niż pokonywanie kilometrów, nieważny jest chyba podział na płeć, ważne jest cuoresportivo i te oktany we krwi....
Pozdrawiam PANIE i PANÓW
sylvii napisał/a:
jeżdżę srebrną 146, pozdrawiam facetów alfistów, ale mało który odpozdrawia mnie, raczej zdziwienie jakieś przemyka po czole
a lubię pozdrawiać markę
mam to samo
Ostatnio zmieniony przez wera 2007-02-05, 15:26, w całości zmieniany 1 raz
sylvii [Usunięty]
Wysłany: 2007-02-05, 16:16
nic to wera, jak się kiedyś spotkamy, to się pozdrowimy, bo babeczek za kierychą alfinki jak na lekarstwo jednak na drogach, a swoje kilometry nabijam, szybko i sprawnie
wielkie YO w takim razie pozdrawiam!!posiadaczkę 146 i......... posiadaczkę GTV -ki <<<<!!!!
Nie posiadasz męża dobrze że chociaż tak to określiłaś .SŁYSZELIŚCIE CHŁOPAKI.
Ciekaw jestem tylko jak to jest czego kobieta sie wcześniej pozbędzie, swojego samochodu ,czy swojego męża?
wera [Usunięty]
Wysłany: 2007-02-06, 08:07
sylvii to może jakiś spot z machaniem pośrodku drogi?
Kozi no tak, źle to określiłam nie posiadam i nie posiadałam jak dotychczas
ale gdybym miała decydować z czym się rozstać to wybór byłby nader prosty
Ostatnio zmieniony przez wera 2007-02-06, 08:09, w całości zmieniany 2 razy
sylvii [Usunięty]
Wysłany: 2007-02-06, 16:25
to gdzie będzie nam pośrodku?
lepiej niech się w końcu pojawi jakiś zlot w środku polski, a myślę, że się spotkamy for shure no i wtedy założymy podgrupę ALFINEK na żywo, czyli kobiet zakochanych w swoim samochodzie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum