Wysłany: 2007-02-01, 17:56 UWAŻAJCIE NA WIRUSY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
W sieci panuje grozny haker o numerze gg:4563182 i podaje sie za Karoline Tate która ma 14 lat Jego program niszczy caly dysk twardy.TO NIE JEST ZART.Wyslij to jak najszybciej do wszystkich których masz na liscie i nie tylko
Dawid Grabarek (10-01-2007 17:54)
WAZNE KOLEJNY WIRUS
NIE KASUJ TEGO PRZECZYTAJ UWAZNIE...
Ktos rozsyla mily wygaszacz ekranu- TH - superman.zip.
Jesli go rozpakujecie w swoim komputerze,
to stracicie wszystko! Wasz twardy dysk zostanie zniszczony,
a ten ktos uzyska Wasze nazwisko i haslo (password) przez
Internet. Nie rozpakowujcie w zadnym wypadku tego wygaszacza
ekranu! O ile wiadomo, wirus zostal puszczony w obieg
od wczoraj. Ta informacja zostala opublikowana wczoraj
rano przez Microsoft. Wirus tworzy plik tekstowy w
c: /windows/thaurus/jest/super/gosc.txt i tam
przetrzymuje dane ktore nastepnie zostaja wyslane
przez internet. Prosimy Was o rozpowszechnienie tej
informacji do wszystkich. Waszych znajomych, ktorzy
maja dostep do Internetu. Prosze skopiujcie i wyslijcie
te informacje do kogokolwiek aby ten wirus mogl zostac
zablokowany. Poinformujcie wszystkich ktorych macie na
liscie znajomych GG i innych przyjaciol
Z powazaniem,
InterLAN
Marek Sieradzinski
tel. (61) 827-39-19
_________________ A to już historia:
Alfa 155 2.0 TS 8V
Alfa 164 3.0 V6 24V Super
co jakis czas ktos wymysla cos takiego, ze nr bla bla rozsyla wirusy itp
jakby to byl jakis wirus to predzej bys sie o tym dowiedzial np z wp.pl albo onetu... ten ktos kto ma ten nr po prostu komus zaszkodzil
to tak samo jako z nowymi funkcjami po przeslaniu wiadomosci do 10 osob
ee a takie pytanko... co to jest za post w każdym temacie z jakimiś reklamami???
Bella, Dołączył-1906??? to dobre hehe noi ta ilośc postów hehe...
może to jakiś wirus jest
Jesli go rozpakujecie w swoim komputerze,
to stracicie wszystko! Wasz twardy dysk zostanie zniszczony,
a ten ktos uzyska Wasze nazwisko i haslo (password) przez
Internet.
po co komu nazwisko i hasło (do czego?) jeśli straciliście cały dysk?
po drugie, kto ściąga coś od nieznanej osoby? no może jeśli ktoś ma w rodzinie Dziecko Neostrady
po 3, nie mówie że to ściema, zawsze lepiej uważać. kiedyssiora mi mówiła że w jakiś tam dzień nie włączać kompa lepiej bo sie uaktywnia jakiś Czarnobyl czy jakoś tak. no i kur*a faktycznie komp mi sie zawiesił na dobre
po 3, nie mówie że to ściema, zawsze lepiej uważać. kiedyssiora mi mówiła że w jakiś tam dzień nie włączać kompa lepiej bo sie uaktywnia jakiś Czarnobyl czy jakoś tak. no i kur*a faktycznie komp mi sie zawiesił na dobre
uwazac trzeba, ale to wyglada jak szablon do lancuszkow, nie wyglada na wiadomosc ktora wyslal kolega z dobrej woli...
jakby marus chcial by poinformowac ludzi o zagrozeniu to mysle, zen ie robilby tego na gg, tylko umiejscil info na stronie swojej sieci, wyslal wiadomosc na zarejestrowanego maila lub po prostu zadzwonil do klientow... chociaz komu by sie c hcialo...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum