Model: Inny
Silnik: Civic jajko
Rocznik: 1992
Wysłany: 2007-01-16, 21:10 Uwaga policja
Niewiem czy to legalne ale raczej tak niech każdy poda w swoim mieście jakie ukryte radiowozy z wideoo kamęra śmigają.
Ja zaczne (tylko niepamiętam rejestracji )
Puławy Mondeo V6 liftback jasny niebieski
Trasa Ryki Lublin krązy czarna Vectra C GTS z ryckimi rejestracjami
Trasa Lublin Ryki krąży Vectra C srebrny sedan z ciemnymi szybami rejestracje Lubelskie.
nio w rejonach Szczecińskich jeżdzą takie wynalazki:
Lancia (ta limuzyna) kolorek jasnawy podchodzący pod srebrno niebieski.
Opel Vectra GTS czarna
Ford Monde ciemna zieleń, i jakieś nowsze Mondeo ale niepamietam kolorku.
Fiat Stillo niebieski(rejestracja początek ZLO...)(ale to chyba od innych sparaw panowie tym smigaja )
Ford Fiusion czarny ten sam początek rejestracji(ale to z Gryfina)
i narazie wsio
jak już wspomniałam, radom - daewoo leganza, złoty metalik
Scoozi [Usunięty]
Wysłany: 2007-01-20, 03:04
Jeśli chodzi o lublin trzeba uważać.... mamy 2 ciekawe Vectry, tak jak napisałeś Stefan..
Czarna i srebrna obydwie z silnikami 3,2... ale co ciekawe ta srebrna ma również CB, i tu się zaczyna zabawa....
Ogólnie jest wenciak, i ze dwa poldki ale one kręcą się po lublinie, a na trase moi mili polecam BC, niewiele kosztuje, zwraca się szybko, a i ubaw często jest niemały...
Pozdrówka...
Lukasik [Usunięty]
Wysłany: 2007-01-20, 10:42
sylvii napisał/a:
jak już wspomniałam, radom - daewoo leganza, złoty metalik
co chyba raczej nie megan zielone nubira jezdza w radomiu
Lukasik [Usunięty]
Wysłany: 2007-01-20, 10:50
bobryt napisał/a:
u nas kilka kolorów Mondeo, Cytryna C5, chyba Octavia jeszcze
btw.
Wykaz samochodów Policji z kamerami! (Miasto + Model auta + kolor + rejstracja)
w Łodzi jest granatowa Octavia, z charakterystyczną dziurą w grillu - widać z daleka że policja.
Najczęściej widzę ich na Rzgowskiej krążą od Matki Polki aż do Ptaka i na Włókniarzy/ Jana Pawła.
Garos dodaj jeszcze na Zgierskiej przy Castoramie i gdzieś na Łagiewnickiej. Od wczoraj postawili aż 5 i to wszystko na północy Łodzi, tylko nie wiem gdzie jest 5-ty.
_________________ Alfa Romeo - Nie dla idiotów!!!
155 2.0 8v + 155 2.0 v6Turbo + 166 3.0 v6
Wczoraj chyba mnie namierzyli na przenosny radar w Krakowie, wiec uwazajcie bo pewnie przez kilka dni bedą tak rozstawiac w roznych miejscach.
Mnie ciachneli pod wiaduktem na armii krajowej w kierunku ronda radzikowskiego.
Kicha.
Mieli nieoznakowanego Forda mondeo.
W Łodzi doszły dwa nowe fotoradary-na ul.Strykowskiej na wysokości cmentarza a drugi wjeżdzając do miasta ul.Brzezińską na wysokości M1.
Scrat-155 napisał/a:
Garos dodaj jeszcze na Zgierskiej przy Castoramie i gdzieś na Łagiewnickiej. Od wczoraj postawili aż 5 i to wszystko na północy Łodzi, tylko nie wiem gdzie jest 5-ty.
to dla uzupełnienia listy
Jana Pawła, za wiaduktem, na wysokości Fiata.
Piłsudskiego, za wiaduktem, na wysokości Tesco.
Pabianicka, jadąc od Pabianic, jak zaczyna się 3-pasmówka.
tylko mam jedno pytanie,
czy ktoś dostał kiedyś mandat z fotoradaru w Łodzi, z moich znajomych jeszcze nikt.
Ostatnio zmieniony przez moninika 2007-01-24, 09:38, w całości zmieniany 2 razy
Trochę w Łodzi się namnożyło tych fotoradarów,robi się mało ciekawie - w sumie jest 9
Polecam stronę z polską mapą z fotoradarami (tym którzy jeszcze jej nie znają) klikacie na kropki i wyświetlają się informacje o nich.
http://antyradary.phi.pl/mapa_fotoradarow/
_________________ A to już historia:
Alfa 155 2.0 TS 8V
Alfa 164 3.0 V6 24V Super
Nie chcę roznosić optymizmu, ale ztego co słyszę na CB to w Łodzi niebiescy mają tylko jeden fotoradar i przekładają go po tych puszkach.
Może coś w tym jest bo z moich znajomych też nikt nie dostał jak dotąd żednego zdjęcia.
_________________ Alfa Romeo - Nie dla idiotów!!!
155 2.0 8v + 155 2.0 v6Turbo + 166 3.0 v6
Ostatnio zmieniony przez Scrat 2007-01-26, 22:29, w całości zmieniany 3 razy
ja mialem juz kontakt z panami z mondeo sliwkowego, bardzo mili panowie nawet pokazali mi jak wyglada moja alfa z tylu w ruchu, taki prywatny film kosztowal mnie 150 zl i 4 pkt.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum