wiecie co....?, kurna jak to jest ze ludzie kupuja fury warte kupe kasiory i mysla ze wraz z nimi niesmiertelnosc kupuja????? powiedzcie ze tak nie jest...?? czy w wiekszosci tragicznych wypadkow nie ma "szybkich" tudziez drogich aut...??
Zauwazylem ze strona kierowcy nie ruszona, ale przeciazenia musial zebrac te z gornej polki- ja zawsze wychodzilem z zalozenia ze auto musi byc duze.
Szkoda auta RS6ki to fajne wozy, chociaz za te pieniadze wolalbym 156GTA - pewnie jeszcze zostaly by mi pieniadze na wahe i wymiany rozrzadow na kilka lat
Kij z samochodem!, Nie wiem czy dobrze widzę, ale to za lusterkiem wstecznym w drzwiach wygląda na głowę kierowcy . A kolesie wokół wyglądają na nieżle rozbawionych i chyba foty sobie telefonami trzaskają. - Jakieś bezduszne kiepy.
Nie życzę nikomu takiej śmierci.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum