Wysłany: 2008-04-20, 12:37 Tvn Turbo-Nowy projekt Kasi
W dzisiejszym porannym odcinku Operacji Tuning na TVN Turbo ,Kasia zrobila do konca projekt ulepszania swojego VW Lupo.Gdy powiedziala ze bedzie kontynuowac dalszy tuning innego auta zaczelem sie zastanawiac co to moze byc za samochod az do czasu,że na lawecie wjechala ze spalonym przodem Alfa Romeo 156 3.2 GTA.Bardzo sie ucieszylem wiedzac ze bedzie przerabiala alfe ale mam nadzieje ze nie przesadzi .A co najwazniejsze ze na koncu mozna wygrac to autko .A wiec zachecam do ogladania Operacji Tuning i obserwowania jak alfa sie pieknie odbudowywuje .A zreszta sie przekonamy jak je Kasia przerobi....
AlfaClub robi to auto jako democar ... a co ono puzniej będzie do wygrania ?? dziwne.... chyba że TVNTurbo wyłoży potem kase na te auto..
bo wsumie projekt ten już chyba powoli konczy swą działalnosc i wkrótce ma wyjechac na droge...
Nie wiedziałem że to auto będzie do wygrania- na alfaclub nic nie piszą
lubię dziewczyny o imieniu Kasia- z jedną nawet dość długo już mieszkam- ale na TĄ patrzec nie mogę a tym bardziej słuchac jej piskliwego głosiku "blokowej blachary"...
_________________ Il Cuore ha sempre ragione... Alfa Romeo...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum