10. VW Jetta - wnętrze o ekspresji kartonowego pudła. Wsiąść do niego to jakby znaleźć się w celi więziennej z lat 30-tych
Ale uwaga na miejsce pierwsze
_________________ "Osoby które potrzebują czterach kółek i przymocowanego do nich fotela kupuja sobie BMW albo Vectrę, ale ci którzy są świadomi, ci którym zależy, ci którzy chcą by układ kierowniczy mówił, a silnik zanosił się rykiem - ci kupuja Alfy" - J. Clarkson
coś mi tu nie pasuje. clarkson umieszcza Astona w czołówce najgorszych aut??? nie wierze! BMW 1 też chwalili w swoim programie. I jeszcze to ferrari...
Przejrzałem wiele programów Top Gear i zdaje mi się że jest w tym troche prawdy. Maserati dostawało baty za skrzynie.
Co do Alfy- w Top Gear lubią te samochody.
A co do Astona Martina Vanquisha S- ten Aston przez niego nie był nigdy chwalony- chwalił DB9- ale nie Vanquisha który jest gorszej jakości od DB9, ma skrzynie co chodzi odrobine szybciej niż w Maserati ale jebitnie szarpie do tego cena- jest droższy o DB9- ale nie powiem ile dokładnie bo ceny pamiętam jeszcze sprzed roku.
Maserati może i ma lipną skrzynie ale czy jest ładniejsza stylistycznie limuzyna z silnikiem 400KM kd niego?dla mnie jest bardzo dynamiczny i dostojny za razem!i mimo tej listy i złej skrzyni chętnie bym go widział w swoim garażu
_________________ Zaraziłem się wirusem alfa:)
Ostatnio zmieniony przez Marek 2007-07-27, 23:57, w całości zmieniany 1 raz
Maserati może i ma lipną skrzynie ale czy jest ładniejsza stylistycznie limuzyna z silnikiem 400KM kd niego?dla mnie jest bardzo dynamiczny i dostojny za razem!i mimo tej listy i złej skrzyni chętnie bym go widział w swoim garażu
Powiem Ci, że ja też- chociaż wolałbym starsze Maserati Quatroporte. No i napewno wzbudzisz większe zamieszanie na spotkaniu towarzyskim niż jakiś koleś w nowej BMW7.
A ja najbardziej nie lubię VW. Chociaż miałem kiedyś scirocco i bardzo je lubiłem mimo to ludzie od golfów to inny gatunek.
Zgadzam się odnośnie VW i Golfów w 200% inny cwaniacki gatunek .... aż żal ża czasem się widzi przeszczepa z golfa który jakimś dziwnym zbiegiem okoliczności trafił za kierownice alfy...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum