Wysłany: 2008-07-06, 22:24 Szkoda , że Kubica nie dojechał
Witam
Po dzisiajszym GP Wielkiej Brytanii mam pewien niedosyt. Kubica niestety nie dojechał. Szkoda, broń Boże nie winie go za to bo wyscig był naprawdę ciężki , ale gdyby dojechał do mety byłby znow liderem w generalce. Szkoda bo jego szanse na pierwsza kierownicę maleją . Może wywalczy cos za 2 tyg. Fajnie byłoby gdyby zakończył sezon w pierwszej trojce. Moim zdaniem ma szanse utzrymać sie przed Massą bo ten dzisiaj pokazał ,że potrafi jeździć tylko jak wszystko jest idealne ; pogoda, samochod , opony. Dzisiaj pokazał jaki jest słaby. Trzyjmy kciuki za Kubice .
pozdrawiam
No szkoda szkoda,chociaz ten wyscig byl bardzo widowiskowy bo polowa kierowcow powypadala z trasy w żwir .Mam nadzieje ze kubica bedzie jeszcze na podium.
_________________ Poniżej miejsce na twoją reklamę..... : )
no cholerna szkoda ...ale winy Roberta nie bylo zadnej ... na prawde...ale on i tak co mial pokazac i udowodnic to juz pokazal i udowodnil...ale spoko znam Go to najprawdziwszy fajter a przy tym opanowany i zawsze profesjonalista ...nie wymagajmy zbyt duzo a reszta sama przyjdzie zobaczycie co jeszcze potrafi ... a na razie poki co daje nam przeciez tyle emocjii i radosci ze...no nie mam pytan po prostu co ten koleszka z pogranicza grzegozek olszy i dabia wyrabia...jest kozak i tyle.POZDRAWIAM
Wyścig na Silverstone był fantastyczny, pierwszy od dawna wyścig F1,
w którym liczyły się umiejętności kierowców i strategia zespołów
a nie technologia.
No i wyszło kto jest prawdziwym kierowcą, a kto ma po prostu szybkie auto.
Chyba największym przegranym jest Massa, wszyscy się przekonali że
w ciężkich warunkach i umiejętności mu brakuje i nerwy puszczają...
tyle wiraży co zaliczył... wstyd.
A co do Kubicy... tor był bezlitosny. Jak wpadł w żwir to już na tor wrócić nie mógł. Pech.
Inni kręcili się i wypadali po kilka razy ale w miejscach bez żwiru. A Kubica miał pecha...
a może za dużo chciał w tym momencie... ale bez ryzyka... nie ma zabawy
Wyścig był fantastyczny i dawno nie miałem tyle przyjemności z F1.
Pokazał, że Ferrari ma najlepsze auta a nie najlepszych kierowców.
_________________ Była Alfa Romeo 166 3.0 V6 SporTronic...
Jest Honda Civic 1.4i EJ9...
Będzie: ... działka budowlana
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum