To..., to....
Nie no, zajebitna beema, beema impreza, a te cztery ruły z tylca to już full wypas, nie wspominajonc o rekinofskich lefrektorach. Za sześ pińcset biere, jak do się stargować.
Model: Alfa Romeo 155
Silnik: a po co mi... jeżdżę bez :)
Rocznik: 1993
Wysłany: 2008-03-03, 21:21
hehehehehe ale żem się uśmiał... podoba mi się jak ktoś ostatnie 20 lat bawarskiej motoryzacji złożył w jedną całość jak lakier kameleon w Alfach - w zależności od której strony patrzysz widzisz zupełnie inne auto
chłopaki, polak potrafi. przecież pierwszy SLR jaki powstał, został wyprodukowany w... Polsce. pewien polak złożył CAŁE auto wzorując sie jedynie na zdjęciach, gdyż pierwszy SLR został wyprodukowany później!!! i co powiecie, sztuka czy wieśniactwo?
zawsze jak widzę takie "coś" zastanawia mnie kim jest pomysłowy właściciel i po co robi takie coś. Nie szkoda mu pakować kasy w takie badziewie na kółkach.... nie rozumiem..
Model: Inny
Silnik: R2 652cm3
Rocznik: 1994
Wysłany: 2008-03-04, 11:48
regaciarz napisał/a:
tył przypomina mi subaru imprezę
pierwsze co to wlasnie pomyslalem tak
pikero napisał/a:
ośmiele się stwierdzić że fanom bawaczyków może się podobać
fani bawarczykow to nie tylko WiesTunerzy Bo w polsce to wiadomo-wiekszosc woli spojlerek do ziemi i nakladki na progi, ale znajdzie sie tez paru maniakow gleby, szerokiej felgi-jednym slowem german styl
A german fajnie zrobiony jest cudny
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum