sluchajcie o czym wy gadacie jakie odkupic za znecanie sie i zabicie zwierzecia grozi w polsce 2 lata i jest to scigane z urzedu a zwierze trafia do schroniska lub do jakiejs fundacji za DARMO co wy chcecie odkupywac ja co najwyzej to wysle tam paru ukraincow to ga zatluka sk..... a konia mozecie mi powierzyc mam gdzie go trzymac. a obok mnie mieszka mloda osoba co juz ich ma z 6
Pieniądze które fundacja zbiera nie tyle są na wykupienie konia ile na jego leczenie, opiekę itd
cyt:"Leczenie i rehabilitacja kilkakrotnie przekroczą tą kwotę, ale wiele razy ratowaliśmy konie z opresji i wierzymy , ze i tym razem się uda"...
_________________ Ik@r 1111
AR 33 1.7 IE 2000-2008 r.
AR 145 2.0 TS 2008-...
Ogladałem na ich stronie zwierzęta które mają u siebie pod opieką. Leczenie faktycznie kosztuje. Chociaz i na pare kartoników cukru w kostkach tez sie pieniadze przydadzą
Model: Inny
Silnik: Civic jajko
Rocznik: 1992
Wysłany: 2006-12-16, 22:04
Na to ogłoszenie trafiłem całkowicie przypadkowo a jestem człowiekiem bardzo wraźliwym na krzywde bezbronnych zwierząt czynioną ludzką albo już nie ludzka ręką.
Niezmiernie mnie cieszy fakt że w Was ludziach mających wspólną pasje równiez jest wraźliwość do takiej sprawy.
Ja osobiście niechciałbym żadnych Ukraińców itpitp wystarczyło by mi 5 min spotkania z włąścicielem w cztery oczy i bez pomocy nikogo przemówił bym mu do rozumu...
Jeszcze raz dziękuje wszystkim Alfaholikom z duszą pamiętajmy ża każdy grosz to część jakiejś całości mogący pomóc..
A jesli chodzi o przelewy to najlepiej z dopiskiem Alfaholicy.net
Osobiście proponuje aby Władze Forum napisały maila do właścicieli strony z wyrazami szacunku i wsparcia słownego tak aby Ci ludzie wiedzieli że w swojej ciężkiej pracy nie są sami.
Jeszcze raz dziękuje i podziwiam czułość i stanowczość Alfaholików
Wpłacajmy kasę na konika,nie ważne ile, ważne aby coś dać od siebie.Podając w tytule alfaholicy.net nie wiadomo czy oni będę wiedzieli co to jest.Może napisać do nich małe info aby wiedzieli kto wpłaca kasę. Radku jako prezes skrobnij może małą informację do nich.
I jeszcze jedna sprawa,może ze strony fundacji pobrać na naszą baner z reklamą.Tym tez się przyczynimy do pomocy.
_________________ A to już historia:
Alfa 155 2.0 TS 8V
Alfa 164 3.0 V6 24V Super
Ja też do nich napisałem o naszych wpłatach i przy okazji i poprosiłem o plakaty i ulotki to całą akcję przeprowadzę w klasie lub całej szkole mojego syna.
_________________ A to już historia:
Alfa 155 2.0 TS 8V
Alfa 164 3.0 V6 24V Super
Ostatnio zmieniony przez Maniek 2007-01-29, 13:03, w całości zmieniany 1 raz
garys [Usunięty]
Wysłany: 2007-01-22, 20:00
Witam, jestem wolontariuszką w Fundacji "Zwierzę Nie Jest Rzeczą", która aktualnie zajmuje się leczeniem i ogólnym przywracaniem Nurii do świata normalności. Przeglądając statystyki odnośników do naszej strony natknęłam się na link z Waszego Forum.
Z całego serca pragnę wszystkim alfaholikom podziękować za wsparcie dla Nurii. To miło że miłośnicy "koni mechanicznych" mają tak wrażliwe serce na cierpienie jednej skatowanej i schorowanej klaczy.
Aktualnie Nuria wraca powoli do zdrowia. Nie reaguje już panicznym lękiem na głos człowieka, śpi spokojnie. Dzięki Waszej pomocy jesteśmy coraz bliźsi by Nuria była znów zdrowa i spacerowała (bo galopować już chyba nie zdoła, przez zesztywnienie stawów spowodowane ciągnięciem wozu po betonie) po zielonych pastwiskach Fundacji.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum