Alfaholicy Strona Główna   
        KARTY KLUBOWE      Alfaholicy.net      ZLOT 2008      Regulamin      Szukaj      Użytkownicy      Mapa      Album      Statystyki  
  · Zaloguj Rejestracja · Profil · Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości · Grupy  

Poprzedni temat «» Następny temat
Rozterka kibica (Kubica)?
Autor Wiadomość
wisiol 
Romeo

Model: Alfa Romeo 146
Silnik: 1,9 TD
Rocznik: 1996
Wysłany: 2007-08-27, 17:30   

Ja też kibicuję Ferrari. A formułę 1 oglądam od 90 roku. Prawie każdy wyścig. Kubica jest miłym akcentem.

Ferrari-1 
Pirat drogowy
HANYS

Model: Alfa Romeo GTV
Silnik: 2,0 V6 Turbo
Wysłany: 2007-08-27, 17:50   

Paweł156 napisał/a:
Ferrari-1 napisał/a:
Dokładnie jechał jak ciota.

To juz lekka przesada! Nie zapominaj ze to nasz rodak to raz, a dwa ze to nie jego wina ze ma partaczy a nie strategów w teamie, trzy ze wg mnie jest zajebistym kierowcą i jechał rewelacyjnie. Start to było mistrzostwo swiata i gdyby nie to ze kazali mu tak wczesnie zjechac byłoby co najmniej 4miejsce. Ja z jego jazdy jestem bardzo zadowolony, mniej z taktyki BMW, mam wrazenie ze Heidfeld jest faworyzowany.

Nie czepiaj się. Kubica nawet sam w wywiadach podkreślał że podczas wyścigu nie był szybki ( czyt. Jechałem jak ostatnia c....a. Nawet na miękkich oponach i i praktycznie bez paliwa. Nie wiem dlaczego? Po prostu byłem wolny).
Osobiście od 1998 r kibicuję Ferrari i przez cały ten okres obejrzałem na żywo wszystkie GP.
Nie jestem żadnym ekspertem, ale z perspektywy tych prawie 10 lat mogę chyba w miarę obiektywnie wyrazić opinię. Lubię Kubicę jest szybkim a czasami bardzo szybkim kierowcą, ale niestety w tym wyścigu jechał wolno ( bez zacięcia ).Takie wyścigi zdarzają się każdemu kierowcy . Hamilton podczas GP w. Brytanii nie wytrzymał presji i też jechał jak c...a.
Reasumując to że można przyjechać pierwszym do mety ale jechać właśnie jak cio...a.

marekm 
Pirat drogowy

Model: Inny
Silnik: Srebrny Focus 1.6
Rocznik: 2001
Wysłany: 2007-08-27, 19:56   

ciota w sensie:

wikipedia napisał/a:

Cioty (złote baby, wróżki, czarownice) – kobiety zajmujące się u niektórych plemion Słowiańskich magią. Jak większość informacji dotyczących wierzeń słowiańskich informacje na ich temat przetrwały w tradycji ustnej i zostały spisane dużo później, tak więc informacje nie są stuprocentowo pewne. Kobiety, które nie posiadały magicznych mocy, ale posiadały rozległą wiedzę nazywano wiedźmami.więcej

czy

wikipedia napisał/a:

Menstruacja (miesiączka, ang. period, łac. menses); krwawienie miesięczne — fizjologiczne zjawisko polegające na cyklicznym złuszczaniu się nabłonka macicy (endometrium) pod wpływem charakterystycznych zmian stężenia hormonów płciowych (estrogenu i progesteronu), wynikających z układów wzajemnych sprzężeń zwrotnych między gonadami, przednim płatem przysadki mózgowej i podwzgórzem. więcej

?
Ostatnio zmieniony przez marekm 2007-08-27, 19:57, w całości zmieniany 1 raz  

Ferrari-1 
Pirat drogowy
HANYS

Model: Alfa Romeo GTV
Silnik: 2,0 V6 Turbo
Wysłany: 2007-08-27, 20:20   

Nie wiem ale nieźle brzmi kawałek o tym sprzężeniu zwrotnym i tych gonadach czy jak im tam. :P

jesse_w 
Rowerzysta

Model: Alfa Romeo 156
Silnik: 1.9 JTD
Rocznik: 2001
Wysłany: 2007-08-27, 20:42   

Ja od przynajmniej 8 lat twardo kibicuje tylko Ferrari, Schumi przez nie których znienawidzony przez dosc kontrowersyjny styl jazdy przez innych uwielbiany był i jest dla mnie idolem, teraz nr.1 dla mnie to Felipe jakoś nie mam przekonania do Kimiego który przeszedł z McLarena, ktorego nie cierpie od czasów jak jezdzil tam Hakkinen. Zreszta Hamilton i ten zgrywus kurdupel Alonso tez działaja mi na nerwy :evil: a Kubicy kibicuje jako Polak i mam ogromny szacunek i podziw dla niego za to co osiągnał.

Forza Scuderia!!

Bella
Akwizytorka

Model: Alfa Romeo RZ
Silnik: 3.0 V6
Rocznik: 1993
Dołaczył: 1910
Skad: Milano
Wysłany: 2010-02-15, 21:09      Pisownia 

Odpowiedz do tematu