Wysłany: 2007-02-15, 22:52 przybywa nas?? czy mi się zdaje? ;p
zauważyłem ogromny napływ nowych forumowiczów, codziennie przynajmniej z dwie osby zapisująsię na nasze forum. co z tego? niby fajno ze nas jest coraz więcej...ale zdaje mi się że większosc osób która się tutaj zapisuje wogóle po pewnym czasie nic niepisze anie niezagląda na nasze forum...dlaczego?
jest nas coś koło 380 osób +/- to bardzo duzo ale zaledwie garstka się udziela... zaglądałem w użytkowników niektóre kąta są pozakładane ale wogóle niebyły z nich pisane wiadomosci.
zaglądałem wsumie z ciekawości w użytkowników aby kuknac ilu nas jest i tak obie patrzyłem kto się udziela a kto nic niepisze.
te stare konta mysle że przydało by się usunąc aby zwolnic troszku miejsca
z drógiej strony....380 osób....tak sobie pomyslałem gdyby tyle autek wpadło na zllot hyy fajno pomazyc co nie...
co wy o tym myslicie ogólnie?
czy na naszym forum są użytkownicy z AR 147?? z teg co się orjentuje to chyba tylko jedna osoba jest....co tak mało??
kasowalem konta na ktore nikt nie logowal sie przez 3 miesiace. zdecydowalem ze bede kasowal rzadziej, bo niektorzy maja wakacje 3 miesiace, plywaja w morzu czy cos jeszcze. dlatego jak ktos nie zaloguje sie na swoje konto w ciagu 6 miesiacy to konto bedize skasowane. pierwszy taki przypadek bedzie pewnie za 3 miesiace...
Dokładnie ostatnio bardzo dużo nowych osób się zarejestrowało,oby te osoby uczestniczyły w naszym forum.Ja często przeglądam dział Użytkownicy i jest trochę osób które nic nie piszą lub bardzo dawno się nie logowały.Myślę iż trzeba się trzymać tego i max.co 6 miesięcy wywalać aby pózniej się nam tego nie namnożyło za dużo.Fajnie,że nasze forum staje się coraz bardziej popularne,ale nie fajnie iż jest to tylko sztuczna cyfra-ilość użytkowników.
_________________ A to już historia:
Alfa 155 2.0 TS 8V
Alfa 164 3.0 V6 24V Super
ludzie sie wpisuja,bo to najbardziej zywe forum alfy
Bynjamniej jak ja szukalem jakiegos sensownego forum to nie ma za bardzo wyboru innego.
Teraz jeszcze Glogow zaczyna sie rozwijac,a tak to lipa...
ludzie sie wpisuja,bo to najbardziej zywe forum alfy
to raz. A dwa - to "martwe dusze" sa i beda i jest to problem kazdego forum. Sporo ludzikow rejestruje sie po to, by zadac pytanie. Uzyska odpowiedz i ucieka.
W innych klubach w ktorych mam czelnosc uczestniczyc, takze kasujemy co pol roku. To chyba taki optymalny czas.
wera [Usunięty]
Wysłany: 2007-02-16, 10:31
większość for stosuje opcję:
1. mail do uzytkownika 14 dni przed kasacją jako "ostatnia szansa"
2. PW z wymuszonym powiadomieniem na @ o treści jw.
jest też opcja wtyczki kasującej konta w sposób powyższy, tyle że automatycznie, bez ingerencji admina ;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum