Wysłany: 2007-05-07, 22:11 Potrzebuje Waszej pomocy w wyborze płyty głównej do mojego
Wiec potrzebuje Waszej pomocy w wyborze płyty głównej do mojego starego peceta. Moj Ecs po 5 latach wiernego smigania chyba powoli umiera. Potrzebuje cos co mogłoby pociągnąć P4 2.4, 1Gb Ram DDR 400, 2 dyski ATA, dwie nagrywarki, AGP 8x i usb 2.0, jakis dzwiek. Reszta ponad to, to ewentualne dodatki, wiec jest mało wazna dla mnie.
Chodzi mi głownie o jakies markowe płyty typu Gigabyte czy inne Asusy, nie chce juz jakiegos Asrocka, lub ECS (choc z tego co miałem jestem bardzo zadowolony i zdaje sobie sprawe z tego ze to tylko fart i przypadek ze tak długo chodził bez zadnych problemów i nastepnego takiego moge juz nie trafic. )
Pzdrawiam i czekam na propozycje
Aha i cena tez niech bedzie rozsądna bo to juz stare graty i nie ma co inwestowac kupe kasy w to
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum