Model: Inny
Silnik: 3,5 R6
Rocznik: 1989
Wysłany: 2008-07-15, 12:08 pomoc w ogledzinach i ocenie AR 156
Szukam i szukam a po calej Polsce nie jestem w stanie gonic wiec prosba do kogos kto mi moze pomoc w ogledzinach albo chocby zerknie jak faktycznie auto wyglada a nawet same opinie dotyczace zdjec tez sa wskazane:) Szukam raczej benzynki ale mocnego diesla tez biore pod uwage.
Wysłany: 2008-07-20, 22:47 Re: pomoc w ogledzinach i ocenie AR 156
bmw535i89 napisał/a:
Szukam i szukam a po calej Polsce nie jestem w stanie gonic wiec prosba do kogos kto mi moze pomoc w ogledzinach albo chocby zerknie jak faktycznie auto wyglada a nawet same opinie dotyczace zdjec tez sa wskazane:) Szukam raczej benzynki ale mocnego diesla tez biore pod uwage.
Jeżeli ten samochód był sprowadzony do kraju około stycznia tego roku to raczej nie polecam najprawdopodobniej oglądałem ją u handlarza w okolicach Wrześni. Następnie auto stało chyba w komisie w okolicach Chodzieży . Nie jestem na 100% pewien - ale felgi te same , czerwona skóra( bardzo zniszczona zwłaszcza fotel kierowcy), czarne auto i pozostałości po zasilaniu wzmacniacza pod maską. W aucie strasznie chodziło sprzęgło.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum