khy khy- stosując się do wymuszanej przez dwie osoby z forum metodologii...
ten tekst jest tendencyjny, obraża właścicieli golfów- i ta kobieta to na pewno właścicielka alfy 147 a golfa na pewno pozyczyła
ale ja sie wcaaaale nie czepiam pancerwagonów
_________________ Il Cuore ha sempre ragione... Alfa Romeo...
ja na jej miejscu też bym nie przyjął i mówie to z całą świadomością
po pierwsze tyle punktów to bym chyba wyśmiał tych policjantów skąd tyle wzieli?
wyprzedzanie na ciągłej jest dozowolone jeżeli ma nie więcej niż 7m
czy jest materiał dowodowy nakręcony że przegięła aż o tyle km/h?
Według mnie to czyste chamstwo ze stony Policji, nawet jeśli mają takie prawo (tego akurat nie wiem), nie powinno się to tak skończyć. Równie dobrze mogli by jeździć za mną przez kilka dni i zbierać sobie po punkciku za każdą pierdołę aż bym stracił prawo jazdy, np. bo 38 razy jechałem o 11 km/h za dużo i do widzenia, przegięli pałe i to równo, to juz nie jest prewencja tylko mordowanie. Napewno więcej pożytku byłoby gdyby dowalili jej ze 20 punktów na opamiętanie.
Niestety - dla pechowej właścicielki golfa - tłok na drodze szybko się nie rozrzedził i funkcjonariusze przejechali za nią spory kawałek, zanim mogli ją bezpiecznie zatrzymać. Wykroczenia właścicielki golfa nie były specjalnie spektakularne: jechała z maksymalną prędkością 130 kilometrów na godzinę,
taki był ruch że nie mogli jej zatrzymać a ona 130 pociskała... bajki ładne, a że nie przyjęła to ma bardzo duże szanse wygranej sprawy, jak by za mną czasem pojeździli cały dzień to też by mi prawko zabrali choć nie muszę wyprzedzać na ciągłej itd... jak dla mnie to ta informacja jest śmieszna...
To miała byc zwykła informacja...napewno moim celem nie było wysmiewanie kogokolwiek czy to Golf czy Alfa, daleki jestem od tego typu komantarzy, wkońcu Alfa zobowiązuje...
Takie jaja dzieją sia na naszych drogach, policja...fakt dziwnie sie zachowała zliczając tyle punktów...
Dajmy sobie z tym spokój chłopaki, szkoda nerwów...lepiej sie z tego posmiać niż sprzeczać
Pozdrawiam
_________________ Ale jutro będę trzeźwy, a pani, madam, nadal będzie brzydka.
Winston Churchill
Do Bessie Braddock, która oskarżyła Churchilla o to, że jest pijany.
Alfa Romeo 33 1,4 IE boxer 90 KM - było
Alfa Romeo 156 2.0TS 155 KM - jest:)
ja miałem dość zabawną sytuację, jechałem z dziadkiem do jego domu(400 km od mojego ) i przed Bełchatowem zatrzymała mnie policja, przekroczenie na 50, jechałem 80. Kiedy podszedł policjant powiedział-300 zł i 8 pk, kiedy zobaczył mojego dziadka-200 zł i 6pk a kiedy wysiadłem i podszedłem z dokumentami-100 zł i 4pk, nie wiem dlaczego, ale pomimo, że dostałem mandat, rozbawił mnie ten policjant, jeszcze chwila i sam by mi zapłacił, żebym tylko pojechał
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum