Oooooo jaaaa pierdziuuu Przecież to chyba jakieś jaja...To nie moze byc na powaznie...Gucio chyba sobie jaja zrobił, nie wierze że ludzie robia takie rzeczy...
Tjuning wiejski na maxa !!!
Guciooo...daj sobie spokój, pozdejmuj te kolorkowe zderzaki i progi...nakładki alu i dywaniki alu i sprzęt pożal się Boże Car Audio
Poprostu Żal chłopaka...
Pozdrawiam
_________________ Alfa Romeo jest jak Media Markt ... Nie dla idiotów...
Alfa Romeo 33 1,4 IE boxer 90 KM - było
Alfa Romeo 156 2.0TS 155 KM - jest:)
Ostatnio zmieniony przez Alfamaniak156 2008-05-10, 20:39, w całości zmieniany 3 razy
Ja tedego lubie uważam że się git nadaję do tego programu i lubię oglądać OPT , natomiast nie lubię Kasi (nie będe tu pisał i wyzywał) Ten sej to wiocha aczkolwiek sprzęt audio np wzmak ok tylko źle zamontowany
_________________ Ci ludzie te miejsca to mnie napędza
Ja tedego lubie uważam że się git nadaję do tego programu i lubię oglądać OPT , natomiast nie lubię Kasi (nie będe tu pisał i wyzywał) Ten sej to wiocha aczkolwiek sprzęt audio np wzmak ok tylko źle zamontowany
no też zwróciłęm uwagę na wzmak i źródło dają radę
Ja mam taką luźną obserwację, że forum alfaholicy.net jest...
bardziej forum społecznym niż technicznym.
I często widać oznaki włoskiego temperamentu wśród forumowiczów
_________________ Była Alfa Romeo 166 3.0 V6 SporTronic...
Jest Honda Civic 1.4i EJ9...
Będzie: ... działka budowlana
i bardzo dobrze- alfaholicy- własciciele alf = alfisti- to sposób bycia a nie technika technika technika- wystarczająco dużo mamy z nia kłopotów
nie rozumiem tylko nastawienia dwóch osób na forum, które chcą abysmy przepraszali za to że alfa dla nas jest anjlepsza, że uważamy inne marki za chłam i że to w ogóle jest forum alfy bo przecież powinno tu sie rozmaiwać np o dwusuwach i motorynkach rometu...
Swoja droga w innym temacie gdzie jest spięcie z "wielką" dwójką ktos słusznie zauważył iż warto przyjrzeć się jak działa forum BMW (biemdabelju) i np zarejestrować się jako właściciel alfy- na pewno wszyscy przyjma nas z otwartymi ramionami, będa narzekac na swoje pancerwagony i piac z zachwytu nad niezwykła linią nadwozia 156'tki czy np niezwykle pieknym silnikiem V6 no bez żartów panowie...
_________________ Il Cuore ha sempre ragione... Alfa Romeo...
Model: Inny
Silnik: lepszy niz AR
Rocznik: 1961
Wysłany: 2008-05-13, 00:48
Wierzba napisał/a:
i bardzo dobrze- alfaholicy- własciciele alf = alfisti- to sposób bycia a nie technika technika technika- wystarczająco dużo mamy z nia kłopotów
nie rozumiem tylko nastawienia dwóch osób na forum, które chcą abysmy przepraszali za to że alfa dla nas jest anjlepsza, że uważamy inne marki za chłam i że to w ogóle jest forum alfy bo przecież powinno tu sie rozmaiwać np o dwusuwach i motorynkach rometu...
Swoja droga w innym temacie gdzie jest spięcie z "wielką" dwójką ktos słusznie zauważył iż warto przyjrzeć się jak działa forum BMW (biemdabelju) i np zarejestrować się jako właściciel alfy- na pewno wszyscy przyjma nas z otwartymi ramionami, będa narzekac na swoje pancerwagony i piac z zachwytu nad niezwykła linią nadwozia 156'tki czy np niezwykle pieknym silnikiem V6 no bez żartów panowie...
Nie ale napewno nie beda robic filmikow typu bmki m , super wypasione zdjecia salonowe vs wiesniackie alfy. I tytul rozgotowany wloski temperament vs precyzja smak i styl niemiec.
Wszystkie inne marki to chlam , normalne podejscie. Poprostu uwazacie ze wszyscy smieja sie z alfy itp itd ze sie psuje, mi sie wydaje ze jezeli takiego cos sie wzielo to tylko przez takich wloskich zrebakow jak Ty. Taki wloski kozak.
Ciekawe czy wszystko w domu masz wloske , telewizor , komputer itp itd , internet pewnie tez wloski.
Hydepark to glownie cytowanie roznych wypowiedzi z innnego forum , temat jakiegos samochodu ze ktos mial z nim problem to temat. niemiecki szajs bla bla i link do forum.
Zreszta zobacz sobie ile osob uwaza z forum ze ten filmik to syf.
Albo poczytaj wypowiedz tego kolesia "robiąc taki filmik i operując obrazami i stylem właścicieli panzerwagonów autor znizył się do ich poziomu...
alfa romeo to tez alfisti za kierownicą i w głowie - a obrażanie idei cuore sportivo to już przesada... i ten alfaclub.pl - ech tworzy się konflikty zamiast w nich po psotu nie uczestniczyć- no chyba że "killujac" golf'ika na światłach... " to twoja.
Jakos nie widze slow , super filmik jestem za. Szukacie problemow wszedzie tylko ni u siebie.
Hydeparku jest wszystko tylko nie alfy , malo kiedy cos na ten temat sie pojawi , tylko samo szyderstwo itp itd.
Pisanie takich rzeczy jak niemieckie samochody nie zyją a w rzeczywistosci jedynym samochodem jakim jechal w rzeczywistosci jest golf I wujka tescie ciociy brata od strony synowej matki ojca.
tomiscorpio, odnosze wrażenie że masz problemy ze zrozumieniem pewnych wątków
tomiscorpio napisał/a:
Albo poczytaj wypowiedz tego kolesia "robiąc taki filmik i operując obrazami i stylem właścicieli panzerwagonów autor znizył się do ich poziomu...
Tak autor nawet niżej upadł niż poziom właścicieli tych śmieci przedstawionych w filmie, zapomniał napisać jedno słowo: "tych" (z filmu) pomiędzy właścicieli a panzerwagonów, które zostały tam przedstawione, może zaczniemy sie za chwilę bić o każde ą i ę w postach. Ręce mi opadają panowie ...
co jak co ale wg. mnie koleś namęczył sie z tym sejczakiem i Tede wielki znawca technik tuningu nie powinien robić takiego reportażu bo on jawnie z chłopaka szydzi i go obraża co jest w naszym kraju jak i każdym innym bardziej cywilizowanym uważane za niezgodne z prawem. Chłopak też nie wiem po co się zgłosił do tego programu ale to już inna bajka.
A nie mówiąc już o tym że TVN turbo schodzi na psy tak że z każdym ich programem który oglądam przestaje mi się podobać to co oni tam pokazują. I bynajmniej nie chodzi mi o zdjęcia do programów czy też ujęcia operatorów kamer (pozostawiają wiele do życzenia) ale chodzi generalnie o to co i w jaki sposób pokazują, nie przedstawiają rzeczywistości a ją kreują po swojemu co nie jest do końca zgodne z etyką dziennikarską, bo dziennikarz powinien być przewodnikiem po skomplikowanym świecie informacji a z Tedego taki dziennikarz jak z koziej du**y trąbka.
i kończąc post podzielę się takim spostrzeżeniem, że chyba nie wszyscy na naszym czy innym forum związanym z AR czują sie dobrze mając taki samochód. Chyba zaloguję sie na forum golfa albo inne i zobaczę czy oni tam też tak śmieją z AR jak niektórzy z naszych userów śmieją z nich. Swego czasu byłem zarejestrowany na forum calibry, ale tam nie zdarzyło mi się przeczytać obraźliwego postu na temat posiadaczy AR a na naszym forum już czytałem obraźliwe opinie o użytkownikach calibry... nie będę wspominał o wszelkiej maści vw.
co jak co ale wg. mnie koleś namęczył sie z tym sejczakiem i Tede wielki znawca technik tuningu nie powinien robić takiego reportażu bo on jawnie z chłopaka szydzi i go obraża co jest w naszym kraju jak i każdym innym bardziej cywilizowanym uważane za niezgodne z prawem. Chłopak też nie wiem po co się zgłosił do tego programu ale to już inna bajka.
Masz rację aczkolwiek właściciel tego pojazdu sam się o to prosił. Gdyby pochwalił się tym pojazdem na nszym forum to (jak znam już poglądy niektórych kolegów i swoje) zostałby o wiele gorzej zjechany.
mrutyna napisał/a:
A nie mówiąc już o tym że TVN turbo schodzi na psy tak że z każdym ich programem który oglądam przestaje mi się podobać to co oni tam pokazują. I bynajmniej nie chodzi mi o zdjęcia do programów czy też ujęcia operatorów kamer (pozostawiają wiele do życzenia) ale chodzi generalnie o to co i w jaki sposób pokazują, nie przedstawiają rzeczywistości a ją kreują po swojemu co nie jest do końca zgodne z etyką dziennikarską, bo dziennikarz powinien być przewodnikiem po skomplikowanym świecie informacji
Też to zauważyeś, niestety mnie również zaczyna to denerwować
mrutyna napisał/a:
a z Tedego taki dziennikarz jak z koziej du**y trąbka.
Bo TeDe nie jest dziennikarzem tylko gra rolę showman'a i za to mu płacą
mrutyna napisał/a:
i kończąc post podzielę się takim spostrzeżeniem, że chyba nie wszyscy na naszym czy innym forum związanym z AR czują sie dobrze mając taki samochód. Chyba zaloguję sie na forum golfa albo inne i zobaczę czy oni tam też tak śmieją z AR jak niektórzy z naszych userów śmieją z nich. Swego czasu byłem zarejestrowany na forum calibry, ale tam nie zdarzyło mi się przeczytać obraźliwego postu na temat posiadaczy AR a na naszym forum już czytałem obraźliwe opinie o użytkownikach calibry... nie będę wspominał o wszelkiej maści vw.
Ja juz czasami miałem chwile wahania czy nie zrezygnować z udziału w życiu forum Alfaholików, niestety niektórzy use'rzy czasem potrafią człowieka załamać, niemniej jednak postanowiłem pozostać, bo czasem są gorsze a czasem lepsze dni.
Porównuję ostatnio aktywność użytkowników forów związanych z AR na których goszczę i fakt jest taki że Alfaholicy, są chyba na dzień dzisiejszy najaktywniejszym forum Alfa Romeo w Polsce i z tym zapewne też wiąże się większa ilość konfliktów.
Proponuje jednak uświadamianie nowych miłośników marki na czym polega idea Cuore Sportivo, a nie piętnowanie ich za to że tego nie wiedzą.
Tak że panowie Alfisti do dzieła - propagujmy miłość do marki Alfa Romeo i uczmy tych którzy się w niej zakochali jak powinni postępować.
Posiadanie samochodu marki Alfa Romeo nie daje nikomu prawa do szydzenia z innych - wręcz przeciwnie - to my powinniśmy pokazać ludziom klasę i być dumni z tego co posiadamy pomimo tego że czasem powiedzą "bo wy sie po południu nie witacie...." usmiech na twarzy, "mów mi jeszcze, bo mam dreszcze" i olewamy głupie teksty.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum