Moze kiedys dzisaj niestety to czysta komercja sluchalem kiedys tego rodzaju muzyki tylko wtedy mowili na to rap i nikt nie nazywal tego hh jak ja chodzilem w szerokich spodniach i w bluzach z kapturem to sie ze mnie wszyscy smiali i wytykali palcem pare lat pozniej to ja sie z nich smialem kiedy zaczely sie teksty typu pale ziomal jest fajnie mam wszystko w dupie a teksty piosenek sa pisane dla 12 letnich dzeci i nagel zaczelo sie to robic popularne. Kiedys sluchalem zespolow typu wzgorze yapa3 (czy jakos tak to sie pisalo), kaliber 44, czy molesta, z zagranicznych, NWA, Naughty by Nature, Public Enemy, jednoczesnie uwielbialem muzyke Korna. Niestety na dzien dzisiejszy tak zwany HH to zbijanie kasy a nie muzyka plynaca z ulicy z sera osiedli czy biedy.
_________________ Nie ważne ile pali i tak jest piękna
Dokładnie, wolny kraj więc Peja moze mi się podobac a Tede już nie koniecznie
I dobrze, ja nie chce nikogo namawiać do słuchania Tedzika, sam wole jego starsze utwory nie słucham nowych składów HH, jedyne płyty jakie mam to w WYP3, Kaliber 44, PFK , 3H, Molesta, Fenomem.. czyli jak DDEvil napisał stary dobry rap
_________________ Kiedyś Lanos 1,4
Teraz Klekot Ar 156 1.9 JTD
www.ti-amo.net.pl psg_2008 <- jak możecie to kliknijcie w reklamy google na górze strony.
Ostatnio zmieniony przez Ziolek 2008-05-19, 17:04, w całości zmieniany 1 raz
dokładnie tak jak mówi Grzelutek, to democar Alfaclubu, na ich stronie masz dokładny opis.
_________________ Kiedyś Lanos 1,4
Teraz Klekot Ar 156 1.9 JTD
www.ti-amo.net.pl psg_2008 <- jak możecie to kliknijcie w reklamy google na górze strony.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum