tak myslac dalej mysle ze niepotrzebnie sie zrywamy , zycie i tak jest wystarczajaco meczace , kazdy ma swoje problemy , wiec jak wczesniej Cie urazilem , unioslem to serdecznie przepraszam andrew. Wydaje m isie ze takie podejscie nasze bedzie duzo milsze i lepiej na zdrowko wyjdzie. Piwko
Nie uraziłeś mnie i również przepraszam jesli napisałem coś krzywdzącego i obrażliwego . Piwko też by się przydało wypić a co się tyczy porównania tych aut naprawdę mam coś do powiedzenia bo takimi autami jeżdziłem i próbowałem poszaleć nimi choć mistrzem w te klocki nie jestem i to jest moje odczucie http://pl.youtube.com/watch?v=xfIuY2jnVjw&NR=1
BMW potrafi tylko palić gume...kolego zwróć kiedyś uwage jak beemka składa się gdy driftuje drift w bmw wymaga wiele umiejętności operowania gazem i kierownicą czasem nawet hamulcem 75 z racji tego że tył jest ciężki prawie tak samo jak przód sprawie że wrzucona w bok nie chce z niego wychodzić i leci bokiem aż nie ujmiesz gazu lub nie dodasz za dużo natomiast beeMa cały czas chce albo obrócić albo wyprostować i to jest fakt i trzeba powiedzieć jasno transaxle jest lepszym tylnim napędem niż zwykły wał napędowy i alfa 75 nadaje się lepiej do driftu
BMW potrafi tylko palić gume...kolego zwróć kiedyś uwage jak beemka składa się gdy driftuje drift w bmw wymaga wiele umiejętności operowania gazem i kierownicą czasem nawet hamulcem 75 z racji tego że tył jest ciężki prawie tak samo jak przód sprawie że wrzucona w bok nie chce z niego wychodzić i leci bokiem aż nie ujmiesz gazu lub nie dodasz za dużo natomiast beeMa cały czas chce albo obrócić albo wyprostować i to jest fakt i trzeba powiedzieć jasno transaxle jest lepszym tylnim napędem niż zwykły wał napędowy i alfa 75 nadaje się lepiej do driftu
dokładnie alfistom nie trzeba tłumaczyć o co chodzi tylko niewiernym Tomaszom ale to w koncu forum miłośników AR .... (i całe szczęscie)...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum