Model: Inny
Silnik: R2 652cm3
Rocznik: 1994
Wysłany: 2008-05-14, 15:14
Alfamaniak156 napisał/a:
Alfiści co Wy na to... ???
nie jestem (jeszcze) Alfista, ale tez bym chetnie nabyl taka koszulke jesli mozna - ja tez za wloszczyzna, bo jezdze Fiatem
Zgadzam sie z tym symbolem rowniez Moze koniczynka i przed nia wielkie Scudetto??
Długi
nie wiem do kogo poszły te koszulki ale mam nadzieje że dotra na zlot na pomorzu i oceni je więcej osób i wtedy będziemy mieli jasność
p.s.
jeżeli koszulki poszły do kogoś kto nie jedzie na zlot to o ile ma taką możliwość niech przekaże je komuś kto jedzie ( j.w. - niech ocenia je większa ilość osób )
a macie panowie takie rowerowe ?? bo kurde kiedys jakaś menda jechała i się gościa pytałem skąd ma taką ładną czerwoną koszuklę z ogromnym znaczkiem ale chyba byl niemowa bo się nawet nie odezwał...
Dzieki Długi za koszulki, doszły, są bardzo fajne, dobry druk, jakość koszulek tez wiec jak najbardziej mozna je robic
Dostałem dwie wersje czarną i białą, lepiej to wyglada na białej i jesli chetnych nie zabraknie to bedą te koszulki do kupienia razem z innymi gadżetami nad którymi pracujemy.
Projekt docelowy trzeba bedzie zrobić i jesli wszystko sprawnie pojdzie to juz wkrótce bedziecie mogli je kupić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum