JAk się wam podoba nowa Bravo i Linea...bo jak dla mnie są całkiem przyjemne....Stylistyka super.W szczególności Linea która można powiedzieć jest przedłużonym Grande z plecakiem wyszła im nieźle(Jak na sedana):)A Bravo...nie obraził bym się jak by stanoł koło Alfy w garażu:)
Bravo jest bardzo ładne i jakosciowo dobrze wykonane, nie wiem tylko jak sie prowadzi. Kiedys mialem Fiata Brava i miło go wspominam pomimo iz nie był to cud techniki
No przeciez to nie tajemnica ze włoskie auta w tym Fiaty wlasnie mialy zawsze i maja nadal najlepsza stylistyke. Linea wedlug mnie jest naprawde bardzo ladnym autem. Z tego co ostatnio slyszalem FIAT poprawil w ostatnich dwoch latach jakosc aut do tego stopnia ze wyprzedzil Fordy, Ople i inne marki ktore dotad byly w przodzie.
Podobno FIAT Panda byl w zeszlym roku najmniej usterkowym autem wedlug jakiegos tam pisma czy organizacji....
Fiat Linea - Fiat Bravo- Zdecydowanie z tej dwójki wolę Bravo,podobnie jak kiedyś Siena czy Albea tak samo teraz Linea nie przypadła mi do gustu i napewno nie usiądę na ławce i nie bede sie przyglądał Linea tak jak to robię nieraz gdy widze 156
Fiat Linea - Fiat Bravo- Zdecydowanie z tej dwójki wolę Bravo,podobnie jak kiedyś Siena czy Albea tak samo teraz Linea nie przypadła mi do gustu i napewno nie usiądę na ławce i nie bede sie przyglądał Linea tak jak to robię nieraz gdy widze 156
To akurat jasne ale porównaj Linee do Thali albo Logana....i co wybierzesz??Bo ja Fiata
A ja sie pochwale ostatnio w sumie to wczoraj miałem okazje sie przejechać nowym fiatem bravo 1,9 JTD były właścicel mojej alfy sobie taką kupił. Jak dla mnie super samochód. Kierownica super wyprofilowana siedzenia to samo. Bardzo ładne zegary podobne do alfy 156 więc są super. Ogólnie sam bym sobie takie cacko kupił.
_________________ była 146 1,4TS potem 156 1,8 TS a teraz 156 2,4 JTD
" Dziś Fiat ma wyższą kapitalizację niż Ford i GM razem wzięte. W 2004 r. zobowiazania firmy sięgały zawrotnych 9 mld euro. Pod koniec roku maja stopniec do zera."
Wg. mnie, przyjemniej i skuteczniej tworzy się, mając czyste konto
A pamietacie premierę Stilo??? Mnie osobiście bardzo sie bodobało( i nadal podoba) to autko, szczególnie w wersji Schumacher
Masz racje porównując do Renault czy Dacii modeli tej samej klasy co Fiat Linea,design Fiata może sie podobać jest zdecydowanie bardziej elegancki. Jesli chodzi o mnie to zadne auto z tej klasy mi sie nie podoba dlatego wolalbym albo Grande Punto albo Bravo.
Masz racje porównując do Renault czy Dacii modeli tej samej klasy co Fiat Linea,design Fiata może sie podobać jest zdecydowanie bardziej elegancki. Jesli chodzi o mnie to zadne auto z tej klasy mi sie nie podoba dlatego wolalbym albo Grande Punto albo Bravo.
No i dzisiaj wracając z zakupów moim oczom ukazał się Fiat Linea w niebieskim lakierze-niestety w rzeczywistości wygląda jeszcze gorzej niż na foto,z tyłu lampy jak z Hyundaia,linia boczna dosyć średnia chodż i tak moim zdaniem to najlepszy element tego auta gdyż najbardziej przypomina dorosły samochód,jesli jednak chodzi o przód to może byłby i fajny gdyby był szczerszy i niższy. Po prostu dla mnie te auta teraz wygladają "bułowato".Zdecydowanie wolalbym o 12lat starsza Honde Civic 1.6v-tec(nisko i szeroko) która stała obok niż fiata. Widziałem również i Crome i jak dla mnie to te auta wygladają tak jak bym oglądał film 16:9 rozciagniety do formatu normalnego ekranu gdzie twarze ludzi są wysokie i wąskie:/ Zdecydowanie Fiat Linea to nie propozycja dla mnie.
Ja teraz byłem na Węgrzech i w drodze do Budapesztu widziałem nowe FIATy 500 na lorach(taka ciężarówka do przewozu osobówek) i to nie z byle jakiej perspektywy bo sam siedziałem w ciężarówce. Powiem wam szczerze ten samochód jest piękny. Widziałem go w kilku kolorach i najbardziej podobała mi się perła.
FIAT Linea-stawiając na rocznik jest to ciekawa propozycja ale jednak wole starsze samochody
FIAT Bravo- ładny samochód, podobnie jak i Grande Punto.Powinien osiągnąć sukces rynkowy
FIAT Croma- sporo tego jeździ na Węgrzech- całkiem przyjemne auto.
Ogólnie paleta nowych FIATów jest ciekawa a z tych wszystkich na przekór swoim przekonaniom- że lubie duże auta- wybrałbym nową 500.
W sobote jechałem nowym Bravo Multijet 150 kucy, byłem w szoku , jest [cenzura - zajefajny] tak wewnątrz jak i na zewnątrz.
Wrazenia z jazdy tez bardzo miłe, czuc ta moc i tak samo jak AR nowe Bravo jest przyklejone do drogi na zakretach.
Tylko cena troche odstrasza, owy gzemplarz kosztuje prawie 80 tysiączków zeta
Moim skromnym zdaniem Fiat, poczynając od Grande Punto zaczął robić naprawdę ładne auta. Przyciągają oko i trzeba przyznać, że zaczynają stawiać na jakość.
_________________ Alfa Romeo - Nie dla idiotów!!!
155 2.0 8v + 155 2.0 v6Turbo + 166 3.0 v6
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum