Dla mnie odpada. Co to ma być ?? Włoski Opel Signum?. Jeszcze odważyli się to nazwać Deltą. Zdecydowanie wole Fiata BRAVO. widziałem te oba auta jak stoją obok siebie i Lancia jest mniej spójna i momentami przesadzona. Na tym zdjęciu wygląda akurat jeszcze nieżle, ale nawet dla nowej Skody Superb można znależć takie ujęcie że wygląda znośnie , a w rzeczywistości to pokrak.
Ostatnio zmieniony przez csscss 2008-07-25, 10:09, w całości zmieniany 1 raz
Model: Inny
Silnik: 1,8
Rocznik: 1992
Wysłany: 2008-07-26, 08:24
IMO moze byc. Napewnojest eleganckim autem. Tylko ze teraz lancia otwarcie powiedziala ze bedzie robic auta pod płeć piekną- co zresztą widać.
Szkoda że środek przenieśli z bravo. Lancie zawsze mialy indywidualne i piekne wnetrza.
pzdr.
Ostatnio zmieniony przez Kamillo 2008-07-26, 08:24, w całości zmieniany 1 raz
Model: Inny
Silnik: V6
Rocznik: 1961
Wysłany: 2008-07-26, 10:02
Piękna włoszka, w końcu Lancia odżyje!!! I jeszcze te silniki. Ciekawe jak będzie się sprawował 1,9 jtd twin turbo 190 KM Wszystko pięknie, ładnie, coraz to lepsze samochody wchodzą do sprzedaży, tylko skąd na to wszystko brać kasę
Ostatnio zmieniony przez scudettokrk 2008-07-26, 10:03, w całości zmieniany 1 raz
Niestety oprócz grilla niczym się nie wyróżnia. Typowy współczesny compact. Boczna linia podobna do ...........KIA coś tam, którymi niebiescy zaczynają śmigać. Ogólnie ładnie ale tak samo jak inni.
Dzisiaj miałem okazje pooglądać sobie większość aut z gamy fiata na dniu rodzinnym i Delta w ciemnym kolorze robi duże wrażenie. A gigantyczne wrażenie zrobiło na mnie miejsce w środku. Mierzę 177cm wzrostu i miałem bardzo dużo miejsca na nogi z tyłu i z przodu. Nie podobały mi się fotele i tylna kanapa (dosłownie kanapa) WYDAJE MI się, że nie będą w ogóle trzymały na boki.
Oczywiście największą widownie miały Alfy, zwłaszcza MiTo Żeby móc sobie posiedzieć w którejkolwiek trzeba było poczekać w kolejce Podoba mi się, że Alfa zaczęła robić drzwi bez ramek mmmm
Szkoda, że nie wystawili Lancii Thesis Nigdy jej nie widziałem w środku
_________________ Najpierw Cię ignorują. Potem śmieją się z Ciebie. Później z Tobą walczą. Później wygrywasz.
Szkoda, że nie wystawili Lancii Thesis Nigdy jej nie widziałem w środku
Thesis nie każdemu sie podoba, przód wygląda jak morda misia, tył jak ufo, za to środek to po prostu dzieło sztuki.
Delta fajna ale szkoda , że nie intrgrale , choć i tak nie ma to jak Alfa.
Nowa Delta jest wspaniała, ekstrawagancka , taka jaką powinna być Lancia. Szkoda ,ze w srodku mozna tak łatwo doszukać sie lini Fiata Bravo, jednak to taki mały minusik jesli miałbym już coś powiedziec na nie. Ogólnie jeśli ktoś pisze,ze jest wstrętna ,bo nie przypopmina Integrale to ... prosze ,ale chyba ma śrubki poluzowane pog czaszunią. Drugiej Integrale nie bedzie! Ba! Nie może być! To nie Fiat 500! FIAT zmienił filozofie firmy i od sportowych aut ma być Alfa Romeo,a nie Lancia. Moim zdaniem to bardzo dobre posunięcie.
Pozdr. Tiga
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum