N73 posiada symbiana S60 3 edycji więc program do nawigacji TomTom 6 będzie odpowiedni. Programik i mapy musisz gdzieś "wyszperać". Jesli chodzi o odbiornik gps - ponoć najlepszy to Qstarz BT-Q818 ale taki np Navibe 737 spokojnie wystarcza i dobrze współpracuje z telefonem.
_________________ Ik@r 1111
AR 33 1.7 IE 2000-2008 r.
AR 145 2.0 TS 2008-...
miałem ten telefon przez pół roku niestety sprzedałem bo więcej leżał w serwisie niż go używałem ale to może taki felerny model miałem bo mój kumpel też ma i do dziś nic się ne dzieje i jest zadowolony wracając do rzeczy bardzo przyjemny telefonik który ma duzo funkcji sam z niektórych nie korzystałem można bez problemu samemu sobie wgrać GPS wystarczy że wejdziesz na forum miłosników noki i oni tam mają co jak robić , do tego wszystkiego musisz sobie dokupić odbiornik GPS oko 300zł polecam oryginał NOKI i to chyba tyle navi polecam TOm TOm
_________________ SPOT KRAKÓW 14.12.2008 DZIAŁ ->POŁUDNIE<- ZAPRASZAM
później podeślę Ci na maila albo dam na forum link do pobrania Tom Tom z głosami i mapami poza tym to odbiornik to navibe 737 sprawdza się całkiem dobrze i nie jest w jakiejś kosmicznej cenie
jak ktoś ma telefon z symbianem Series 60 v3 (ja mam nokie n73) to polecam połączenie jej z odbiornikiem Qstarz BT-Q818 i do tego navi Garmin - http://www.forumnokia.net/viewtopic.php?t=8450
wszystko działa, mapy super dokładne i jest wypas
_________________ 164 Super 2.0 TS 8V
166 2.5 V6 24V
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum