Jak zwykle kolego piepszysz głupoty , a Nasze Alfy są faktycznie najcudownieisze to nie znaczy że są najlepsze . Przestań do żartobliwego filmiku tworzyć teorię spisku i dopisywać komuś jakieś bzdurne teksty . Ja również widzę twoją krecią robotę . Jak by to odemnie zależało dostał byś Bana za tworzenie wrogich nastawień nie między markami aut a między nami . Znalazł sie moralista
Model: Inny
Silnik: R2 652cm3
Rocznik: 1994
Wysłany: 2008-05-13, 20:19
Wierzba napisał/a:
na stronie ford Club Polska zrobiłbys furrorę ale rozumiem- tamte auta sie nie psują, są nudne.. i tam- ponieważ właściciele nie mają włoskiego temperamentu- to nic się nie dzieje - więc wpadasz tu - dobrze rozumuję ?
osobiscie wpadam na to forum, bo podobaja mi sie Alfy, chce sie o nich dowiedziec jak najwiecej i byc moze sam stane sie posiadaczem Alfy, wiec nierozumiem kolegi...
Moim zdaniem Niemieckie Pancerwagony sa trwałe,ale nie maja w sobie tego uroku w ktorym mozna sie zakochac,chociaz i tak ludzie uwielbiaja niemieckie marki to ja nigdy nie polubie.Moim zdaniem wyglada to tak jakby produkcja Vw byla ciagle taka sama zadne zmiany stylistyczne itp tylko ciagle ten sam "Nudny" samochod....
(oczywiscie to tylko moje zdanie )
_________________ Poniżej miejsce na twoją reklamę..... : )
Ostatnio zmieniony przez Artur_13 2008-05-13, 20:37, w całości zmieniany 1 raz
Oj dzieje sie cos ciągle na naszym forum dzięki temu ze alfy się sypią. Jest więc o czym pisać. Na forum Hyundaia zapisałem sie w tym samym czasie bo takie auto mam w rodzince, i napisałem tylko 3 posty, z ktorych odpowiedziano mi na jeden:), dotyczący ilości oleju. O silniku jak zapytałem w jakich innych modelach występuje, nikt nie wiedział (Hyundai Matrix). Poza tym już nie było o czym pisać ani co czytać
Silnik: inny
Rocznik: 2007
Wysłany: 2008-05-13, 22:57
W niedzielę miałem powiedzmy, przyjemność przywiezienia teścia wraz z jego "zajebistym" golfiaczkiem z imprezy. 7 kilometrów. po 300 metrach miałem dość. Za tą kasę (ok 40 tyś) mógł mieć GTA A ma urządzenie do przemieszczania się. Niewygodnie, jakos tak smutno i mdle. Cały vw
Golf to synonim niemieckiego samochodu. Zaryzykuje i powiem niemieckie samochody są do dupy
_________________ Hipokryzja i konformizm cechuje wszystkie społeczności.
Moim zdaniem Niemieckie Pancerwagony sa trwałe,ale nie maja w sobie tego uroku w ktorym mozna sie zakochac,chociaz i tak ludzie uwielbiaja niemieckie marki to ja nigdy nie polubie.Moim zdaniem wyglada to tak jakby produkcja Vw byla ciagle taka sama zadne zmiany stylistyczne itp tylko ciagle ten sam "Nudny" samochod....
Silnik: inny
Rocznik: 2007
Wysłany: 2008-05-14, 09:22
Wierzba napisał/a:
twoja opinia obraża użytkowników VW
A, rozumiem. Czyli jak powiem ze nie lubię muzyki disco to obraże wszystkich discomaniaków
A tak poważnie. Ani nie jestem jakims samochodowym autorytetem ani znawcą więc moja opinia jak i opinie innych urzytkowników forum sa OSOBISTE. Więc do panów którzy się oburzają: jak mówię że niemieckie sa do dupy to mówie tak bo JA TAK UWAZAM co nie jest jednoznaczne z tym ze tak jest naprawdę. Jak mowę że AR jest najlepsza na świecie to mówię bo taka jest moja opinia co absolutnie nie jest równoznaczne z tym ze tak jest naprawdę.
I polecimy ogólem: jak na forum mówimy ze AR jest najlepsza to jest to nasze zdanie i nikt nas nie przekona
_________________ Hipokryzja i konformizm cechuje wszystkie społeczności.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum