ooo rudolf dobry filmik , pokazuje kiepą czego nie nalezy robic z ladnym samochodem , zreszta kazdym samochodem.
A filmik z tematu pokazuje wlasnie takie pazdziochy i do tego dostawione najlepsze zdjecia alf.
Ja odbieram ten filmik tak:
2 ma tak niskie mniemanie o ar ze musi je porownywac z takimi kartonami zeby pokazac ich piekno , calkowita zniewaga alfy.
Jak sobie zartujecie chociaz nie zawsze mozna niektore rzeczy zalapac jako zart , to tam swoja droga , bo na forum forda tez sciskamy boki czesto z golfow , ale robienie takiego filmiku to jest porazka, nie idzie uzywac jakiegos zamiennika slow debil glupek i mlot do kwadratu.
Bez obraz proszę...
No właśnie-film Rudolfa pokazuje że również wieśniaki dowalają sie do alf-moj film jest tylko oparty na największym przykładzie czyli właśnie głównie VW-nie mówie że tylko to jest po wiejskim tuningu...
Niestety wielu z alfaholików to samochodowi rasisci
Moze brzmi smiesznie ale jest prawdziwe.
Ja tez mówię że bmw to dresiarska marka ale raczej z przymrużeniem oka
Prawda jest taka że nie mozna obiektywnie stwierdzić że jakaś marka jest najlepsza na swiecie. Ktos powie Ferrari-drugi odpowie ale ferrari nie nadaje się do codziennej jazdy, ktos powie VW-inny odpowie że sa brzydkie i tak można w nieskończoność.
Samochody sa jak kobiety (to takie najtrafniejsze porównanie)
Drogi alfaholiku/fordomaniaku/bmwfanatyku/subaruwielbicielu/itd.itp. Pewnie sa piekniejsze kobiety od twojej (a jak wg ciebie nie to wg innych tak ), sa takie które lepiej gotują, sa lepsze w łóżku.... Ale raczej nie chciał bys jej wymienić bo dla ciebie jest idealna
Tak samo z samochodami. Dla mnie najlepsza marką jest Alfa choć sa szybsze samochody, mniej awaryjne, tańsze w utrzymaniu... Ale dla pana Józka z domu obok najlepsza marka jest VW. I co? I mozemy tak przez płot latami dyskutować, kłócić sie....
Skończy się na tym że nie będziemy sobie mówić dzień dobry a żaden z nas nie zmieni zdania.
Wystarczy tylko zrozumieć że posiadacz AR nie jest kimś lepszym od posiadacza BMW i vice wersa. O buractwie nie świadczy posuiadany samochód tylko postawa więc może się okazac że jakiś własciciel alfy bedzie skończonym dupkiem a własciciel bmw zajebistym kolesiem.
Samochodowemu faszyzmowi mówimy stanowcze NIE!!!
PS przypominam że Alfista to człowiek który kocha Alfy a nie człowiek który nienawidzi wszystkiego co Alfa nie jest
Ostatnio zmieniony przez Rudolf 2008-05-10, 21:52, w całości zmieniany 1 raz
Wiek: 43 Dołączył: 26 Maj 2006 Posty: 2502 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-05-11, 07:43
tomiscorpio napisał/a:
grzelutek wiem ze zaczynam obrazac i robie to swiadomie bo ktos go musi wyleczyc z tego problemu psychicznego ,bo tylko zaszkodzi bliskim.
Napewno czujesz się na siłach wyleczyć kolegę z jego niby problemu ????? Za bardzo poważnie podchodzicie do tego filmiku , mnie on się podobał i trochę się pośmiałem traktuje ten film jako żart i tyle a co niektórzy wysyłają kolegę do psychiatry to chyba Wy macie jakieś problemy . Ja też nasłuchałem się od właścicieli innych marek aut jaka to Alfa jest dziadoska RADO daj coś jeszcze w tym stylu chetnie się pośmieję
No to moze wszyscy zaczniemy sobie hadac w ten luzacki sposob filmu i zarcikiem.
Andrew jezdzisz makaraniorskim samochodem , to sie sypie co pol metra , zacznij wozic elektromagnes za soba to pozbiera czesci. German technology takiego wała wiesniaku
No identycznie wprowadza klimat , nie no fajna sprawa takie wypowiedzi.
Już dawno napisałem że twoja bytność na tym forum to pomyłka . Zawsze zasobą ciągne elektro magnes i nic na drodze nie zostawiam no chyba że plastiki
Widzisz ale ja tylko zabieram sobie glos w hyde parku i nie nabijam postow sobie dla zabawy.
Robienie takich filmikow i ogolne wypowiedzi na tym forum swiadcza tylko o tym ze denerwuje was ze wiecej osob woli vw , wiecej osob mysli ze jest lepszy, denerwuje was ze m5 skopie tylek alfie, czy jak ???
Bo mi nie przychodza na mysl takie rzeczy zeby robic filmiku o samochodach ktore uwazam za gorsze.
Zrobienie filmiku o alfach , pokazanie ladnych slajdow , dobra muzyczka , to bym pochwalil i by swiadczylo ze wlasciciele alf maja gust , pasje do samochodu.
Bo jak ktos widzi cos fajnego w tym ze sie wyyzwa szkopowozy , uzywa sie zdan takiego wała , wiesniaki itp itd
Wysłany: 2008-05-11, 11:55
Nie rozumujesz naszymi kategoriami ja nie wstydzę się że ktoś nazywa Alfę makaronem lub jeszcze inaczej . Ja bym dodał do tego filmiku muzykę jaka spiewali szkopy podczas przechadzi po zrujnowanej Warszawie Hajli haj lu ala czy jakoś tak . Elektromagnes na zbieranie części z ulicy mam w opcji wraz z klimatyzacją .
ja to stwierdzam że adres alfaclub.pl jest niepotrzebnie dany dlatego że teraz wszyscy vw maniacy bmw club itd wjadą im na ambicje i to kozmos będzie miał problem i musiał się wstydzić a nie autor filmu
_________________ TAK KORCZU , TYLKO REMIZA I TYLKO SPOCONE KUCHARKI !
Wysłany: 2008-05-11, 12:20
Kosiar napisał/a:
ja to stwierdzam że adres alfaclub.pl jest niepotrzebnie dany dlatego że teraz wszyscy vw maniacy bmw club itd wjadą im na ambicje i to kozmos będzie miał problem i musiał się wstydzić a nie autor filmu
Ciekawe kiedy zaczną się samochodowe ustawki.
Gdzieś na lesną polanke przyjedzie 10 alf i 10 VW, wysiada kierowcy, ustala zasady że np na gołe rece i zaczną się nap...rdalac.
Mamy XXI wiek, ludzie lataja na księzyc, klonuja owce a wnas nadal siedzi prymitywny terytorjalizm i nieodparta chec przynalezenia do grupy. A kto nie z nami ten nasz wróg
Teraz ci od VW zrobia filmik o AR, potem my o VW a za tydzień ogłosimy ogólnopolska akcję przebijania opon w gulfach. Jak dzieci
_________________ Wiem ze nie wszyscy kochają Alfy. Je...ać ich!!! )))))))
Ja jestem za pokazywaniem wiejskiego tuningu , jezdzenie po nim , obrazanie nawet tych ludzi.
Tylko wtedy wstawcie tez pzdziochy alfy , albo nawet bez , i mozna tam jechac po tych tunerach az iskry z klawiatu beda wychodzic. Tylko na co to porownwywac do alfy?
Taki niski prog porownania
Ostatnio zmieniony przez tomiscorpio 2008-05-11, 20:35, w całości zmieniany 1 raz
No to moze wszyscy zaczniemy sobie hadac w ten luzacki sposob filmu i zarcikiem.
Andrew jezdzisz makaraniorskim samochodem , to sie sypie co pol metra , zacznij wozic elektromagnes za soba to pozbiera czesci. German technology takiego wała wiesniaku
No identycznie wprowadza klimat , nie no fajna sprawa takie wypowiedzi.
Już dawno napisałem że twoja bytność na tym forum to pomyłka . Zawsze zasobą ciągne elektro magnes i nic na drodze nie zostawiam no chyba że plastiki
Widzisz ale ja tylko zabieram sobie glos w hyde parku i nie nabijam postow sobie dla zabawy.
i
Robienie takich filmikow i ogolne wypowiedzi na tym forum swiadcza tylko o tym ze denerwuje was ze wiecej osob woli vw , wiecej osob mysli ze jest lepszy, denerwuje was ze m5 skopie tylek alfie, czy jak ???
Bo mi nie przychodza na mysl takie rzeczy zeby robic filmiku o samochodach ktore uwazam za gorsze.
Zrobienie filmiku o alfach , pokazanie ladnych slajdow , dobra muzyczka , to bym pochwalil i by swiadczylo ze wlasciciele alf maja gust , pasje do samochodu.
Bo jak ktos widzi cos fajnego w tym ze sie wyyzwa szkopowozy , uzywa sie zdan takiego wała , wiesniaki itp itd
I porownuj M5 400km do alfy 250km w najlepszym ukladzie i mow ze tylek skopie!!!
Czlowieku to ty sie idz leczyc a nie goscie z forum bo chyba nie wiesz na jakiej podstawie porownuje sie silniki!
i jeszcze jedno na koniec nie przychodzi ci na mysl zeby zrobic filmik z autami gorszymi od twojego bo nie ma gorszych od scorpio 2- to moje zdanie i jak sie nie podoba to mozesz sie zabrac na forum forda.
Ot taka manifestacja pogladow ,
obrazaj ludzi za glupie i zle postepowanie a nie za pasje i miłosc
Opusc to forum raz na zawsze czlowieku zrobisz przysluge sobie i mi !!!!
po co sie wcinasz w dyskusje pieprzysz bzdury o porownywaniu alf i ich katalogowych zdjec do vw
Jakbys nie wiedzial to jest forum alfy i kazdy zamieszcza tu tematy zwiazen z alfa filmy klipy posty -nie kumasz tego nie komentuj bo zal dupe sciska od tych twoich wypowiedzi!
NIe ty niestety jestes tutaj po to zeby przy kazdej okazji obrazac innych juz Ci raz napisalem ze powinienes zmienic forum skoro to Ci tak bardzo nie pasuje.
Gdyby to odemnie zalezalo juz dawno mialbys bana za to ze tyle razy obrazales tutaj innyc.
_________________ Nie ważne ile pali i tak jest piękna
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum