Wariat to tam za kółko siada
Z własnych obserwacji wiem że bawary mają strasznie wrażliwe na terminy wymiany pasków rozrządy. Kumpel miał E-36 przesadził z wymianą o niecały 1000 kilometrów i bum...
po głowicy...
_________________ Alfa Romeo - Nie dla idiotów!!!
155 2.0 8v + 155 2.0 v6Turbo + 166 3.0 v6
_________________ Alfa Romeo - Nie dla idiotów!!!
155 2.0 8v + 155 2.0 v6Turbo + 166 3.0 v6
Wasal [Usunięty]
Wysłany: 2007-03-28, 09:13
adasco napisał/a:
ok, trzymam za slowo.
a po dzirach jezdze duzo... do pracy jade kilinskiego sienkiewicza, potem tuwima... wracam piotrkowska, w trakcie dnia zaliczam krakowska i traktorowa.... wiec tylko patrzec juak mi sie zawias skonczy.
Serdecznie współczuję, ja również codziennie mam wątpliwą przyjemność tłuc moją Bellę po tych dziurskach
no wlasnie. Na razie wiem, ze slysze lacznik stabilizatora... ale poczekam do wizyty u fachmanow, jeszcze nie ma dramatu. Z niepokojem jednak nasluchuje odglosow zawieszenia........
Jak widzialem jakas wzmianke o alfach w auto swiecie to zawsze byla raczej pochlebna. Jedyny test jaki czytalem to test 8c i nie przypominam sobie, zeby chociaz jedno zle slowo o niej napisali. Pamietasz tez tekst "kultowa alfa 75".
Moim zdaniem nie ma co sie czepiac autora tekstu - liczby mowia same za siebie. Jesli chodzi o wyglad to rowniez sie z nimi zgadzam - alfa wyglada jak bizuteria, a bmw jak jakis tjun. O reszcie nie moge sie wypowiadac, bo w zyciu w GT nei siedzialem
Trzeba czekac na lepsze czasy, moze opel kiedys zrobi silnik na miare tego z bmw i bedziemy zwyciesko wychodzic z takich rywalizacji
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum