słodka chwilo....ja tez mam gofra...ale malo wyciaga...bo jak wypada mi z reki i spada na ziemie to ledwo sekunda mija...i na dodatek spada bita smietana do ziemii...
teraz ja poplotłam
pozdrawiam...
_________________ bija22 i Alfa156 V6
są powody do mrruczenia
Panowie i Panie nie ma się z czego śmiać! Chłopaky majom fajne ałta a wam jesd rzal rze gópimi alfami jeśdzicie!
Ale już na poważnie to takie patologie się powinno leczyć a nie powielać na forach internetowych bo oni też mają potomstwo a potem człowiek musi się użerać z dziećmi takich uzdolnionych tatusiów w szkole (niejako autopsja...)! Swoją drogą ciekawe czy oni ten "cholęderski" gaz w Amsterdamie tankują skoro na nim zawsze jeżdżą?
_________________ Nie ma zbyt szybkich aut.... są zbyt wolni kierowcy.
Ostatnio zmieniony przez Belfer27 2008-07-25, 21:20, w całości zmieniany 1 raz
Model: Alfa Romeo 145
Silnik: 1.4 BOXER
Rocznik: 1995
Wiek: 19 Dołączył: 02 Mar 2008 Posty: 73 Skąd: k. Jeleniej Góry
Wysłany: 2008-07-26, 16:50
Bo w konstytucji naszego kraju nie ma napisane, że robienie błędów ortograficznych jest przestępstwem?
Ale jak to świadczy o osobie która w taki sposób pisze w dobie skryptów które sprawdzają za Ciebie pisownie, po zaledwie jednym kliknięciu (już nie mówie o operze czy mozilli i pluginach/wbudowanych funkcjach) to już inna kwestia.
A pisanie herezji zdecydowanie na tym forum zdarza się rzadziej (o ile w ogóle, ale znając życie to pojawiają sie takie wypowiedzi świadome bardziej lub mniej, a może wcale), i warto zaznaczyć, że na tym forum panuje praktycznie zawsze przyjazna atmosfera, co ogólnie w internecie zdarza się bardzo rzadko.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum