Ja zawsze starałem się parkować tak aby jak najlepiej mieli również inni,ale po ostatnim zarysowaniu przez jakiegoś "barana" postanowiłem że będę stawał tak aby moja bella czuła się bezpiecznie i zajmuje nieraz dwa miejsca pod blokiem.
Dzięki Wszystkim za dobre słowa
Winowajca jest , żona sąsiada
Przyznała się do winy ( civic ma pęknięty zderzak i ślady lakieru z mojej Belli), sąsiad pokrywa koszty naprawy.
Błotnik powinienem dostać w poniedziałek, jest szansa że na Węgry pojedziemy naprawioną Bellą.
Nie wie, tylko kiedy zmienię, laczki i wyszykuje samochód na wyjazd.
_________________ Fiat Seicento 1.1 do pracy
Lancia Lybra SW 2.4 jtd Executive dla rodziny
Alfa Romeo 33 1.7 16V dla przyjemności
IK@R_1886
Dzięki Wszystkim za dobre słowa
Winowajca jest , żona sąsiada
Przyznała się do winy ( civic ma pęknięty zderzak i ślady lakieru z mojej Belli), sąsiad pokrywa koszty naprawy.
Błotnik powinienem dostać w poniedziałek, jest szansa że na Węgry pojedziemy naprawioną Bellą.
no, to przynajmniej happy end....
Tylko pilnuj, zeby lakiernik lipy nie odtstawil.
Możesz zgłosić ze to ja.Pal licho niech mi zabirą te 2% zniżek ale tobie dadzą kasę na remont. A tak poważnie to może znajdziesz winowajcę i sie dogadacie.
oj współczuję przygody, niedawno też mi koleś wjechał w zderzak, oczywiście uciekł z miejsca wypadku... całe szczęście że kumple blachy spisali, sprawa trafiła na policję, koleś się przyznał a mi pozostaje czekać na kasę.... nie wspominając już o tym ile to biegania....
A mi jakas ku....a lusterko urwala z prawej strony w nocy Co to komu przeszkadzalo?Wyciagnalbym takiemu oczy przez nos,albo jak juz ktos to powiedzial przez dupe bo dluzsza droga i bardziej boli.Teraz z 250zl musze wydac.Ach szkoda juz nerwow.
moja koleżanka miała takie szczęście że identycznie ktoś jej zrobił w maździe 323f , ktoś z przechodniów zostawił jej kartkę za szybą z numerami rej. teraz toczy się sprawa
niestety kolega ma gorszy problem bo nikt mu nr rej nie zostawił za szybą
Miałem taki sam przypadek, Wracałem kiedys z roboty pieszo...bo AR była u Kotowicza na wymianie amorków..i widzę że pacan Audi A4 cofał i przytarł biednego Nissana Micre... wysiadł popatrzył na uszkodzenie, wsiadł i pojechał w cholerę...widział że widziaęłm to...no to ja za długopis, kartke i spisałem kolesia numer i marke auta, szczescie ze to było pod bankiem i kamerka też swieciła na to, co zaznaczyłem spisując dane faceta...
Bał sie o swoje znizki a nie brał pod uwage tego że ktoś kurde lubi ten samochodzik i dba o niego...więc mam nadzieje ze zapłącił za to słono...
Pozdrawiam uczciwych uzytkowników dróg
_________________ Alfa Romeo jest jak Media Markt ... Nie dla idiotów...
Alfa Romeo 33 1,4 IE boxer 90 KM - było
Alfa Romeo 156 2.0TS 155 KM - jest:)
moja koleżanka miała takie szczęście że identycznie ktoś jej zrobił w maździe 323f , ktoś z przechodniów zostawił jej kartkę za szybą z numerami rej. teraz toczy się sprawa
niestety kolega ma gorszy problem bo nikt mu nr rej nie zostawił za szybą
Miałem taki sam przypadek, Wracałem kiedys z roboty pieszo...bo AR była u Kotowicza na wymianie amorków..i widzę że pacan Audi A4 cofał i przytarł biednego Nissana Micre... wysiadł popatrzył na uszkodzenie, wsiadł i pojechał w cholerę...widział że widziaęłm to...no to ja za długopis, kartke i spisałem kolesia numer i marke auta, szczescie ze to było pod bankiem i kamerka też swieciła na to, co zaznaczyłem spisując dane faceta...
Bał sie o swoje znizki a nie brał pod uwage tego że ktoś kurde lubi ten samochodzik i dba o niego...więc mam nadzieje ze zapłącił za to słono...
Pozdrawiam uczciwych uzytkowników dróg
dlatego zawsze warto dzownic na policje i nie liczyc ze jak widzialo to kilka osób to ktos zadzwoni bo niestety czesto wszyscy to olewają a my zostajemy z uszodzonym samochodem.
dlatego zawsze warto dzownic na policje i nie liczyc ze jak widzialo to kilka osób to ktos zadzwoni bo niestety czesto wszyscy to olewają a my zostajemy z uszodzonym samochodem.
Dokładnie...trzeba umiec sie postawić w połozeniu kierowcy któremu uszkodziło ię autko, pewnie sznase na to że nikt nie widział są, poza tym ludzie...maja w pompie innych...i nie "wtracaja sie w nieswoje sprawy"...
Ja tam poraz drugi zachowam sie tak samo...A jak komus przytre to napewno nie zwieje, bo nie chce żeby ktos kiedys mnie tak załatwił...
_________________ Alfa Romeo jest jak Media Markt ... Nie dla idiotów...
Alfa Romeo 33 1,4 IE boxer 90 KM - było
Alfa Romeo 156 2.0TS 155 KM - jest:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum