A dajcie spokój z dziennikarzami, którzy mają strasznie smutne, zakompleksione, ponure, szare życie że tylko auta niemieckie wszędzie widzą i chcą.
Wojewódzki czy Koterski. Nic do nich nie mam i w ogóle ich styl mi nie przeszkadza. Ale jakbym miał wybrać do oglądania między dwoma programami to wole Wojewódzkiego.
mnie tez nie rusza to kto jakim autem jezdzi...nawet Koterski Alfa...byle o alfie wypowiadal sie nalezycie...bo gdy bedzie inaczej to spalony calkowicie w srodowisku milosnikow tej marki...zreszta z niego taki alfista jak z koziej dupy trąbka
a zobaczcie jeszcze szacowne grono komentatorow na tym linku...jak oni znaja sie na alfach...lepiej jak na ludziach
http://nocoty.pl/title,Mi...ml?ticaid=563a2
i wypowiedz dwoch fachowcow!
litości
ania 2008.07.10 13:56
alfa romeo to tylko ładna nazwa samochodu a tak naprawdę to zwykłe szroty które non stop się psują
No more Alfa !!!
rozczarowany 2008.07.10 12:33
Fakt,są piękne,ale po przygodach ze swoją 157(2 razy w miesiącu na warsztacie,nówka,zaledwie rok) mam dość.Sprzedaję,i będzie VOLVO S60.Przynajmniej niezawodne,i kopa tez ma.
alfisti 2008.07.10 14:18
Normalne, bo przecież 157 były strasznie awaryjne. Prawie tak, jak 148, albo 167 Pozdro dla alfistów
_________________ bija22 i Alfa156 V6
są powody do mrruczenia
Ostatnio zmieniony przez bija22 2008-07-11, 17:26, w całości zmieniany 1 raz
Może teraz się pokłócicie o to czym ja jeżdżę na to samo wyjdzie ? Ta rozmowa prowadzi do nikąd, każdy jeździ czym chce i tak niech to zostanie, ma kasę niech sobie nawet samolot kupi.
Alfiści czy nie szkoda czasu na takie tematy... Po cholere roztrząsać taką sprawę, a niech jeździ Alfą...Dupa z Niego nie Alfista, to zwykły uztkownik jest...
Pojeździ a później i tak będzie się lasował Porshakiem bo ALfa mu się "zapsuje" heheh
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum