co kwartal? sciaga sie go z alfaromeo.pl w papierkowej tez wydaja, ale nie wiem na jakich zasadach...
Wcale nie, kiedyś kolega z pracy przyniósł nr, z Lindą, bł tam kupon na prenumeratę , zadzwoniłem i okazało się że można zaprenumerować, i w ten sposób uzbierałem 12 nr. łącznie z archiwalnymi. Później dam namiary gdzie to się zamawia tylko do domu wrócę.
Model: Alfa Romeo 155
Silnik: 2.5 V6
Rocznik: 1996
Wiek: 43 Dołączył: 26 Maj 2006 Posty: 3076 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2007-07-17, 07:11
Rafał33 napisał/a:
Wcale nie, kiedyś kolega z pracy przyniósł nr, z Lindą, bł tam kupon na prenumeratę , zadzwoniłem i okazało się że można zaprenumerować, i w ten sposób uzbierałem 12 nr. łącznie z archiwalnymi. Później dam namiary gdzie to się zamawia tylko do domu wrócę.
Taka forma też jest mozliwa jeśli kupisz auto to obligatoryjnie przysyłaja ci te pisemko
No wlasnie teraz jak kupisz nowa Alfe to nie przysylaja bo sasiad tak ma. A jak sie chce pogadac o prenumeracie to czasmi trzeba sie przygotowac na rozmowe ze strasznie grzejacym sie wlochem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum