Kubica będzie jeździł w Ferrari, tak samo jak Małysz kończy karierę
Na wp.pl jest napisane, że zamierza opłynąć 2 razy świat na własnoręcznie zbudowanej tratwie
co do Małysza to wiadomo ze sciema , ale o tym ze maja sie pozbyc massy to juz czytalem gdzies wczesniej... dlatego jest jakies prawdopodobienstwo ze ta informacja nie jest zartem prima aprilisowym
Ostatnio zmieniony przez under28 2008-04-01, 11:56, w całości zmieniany 1 raz
Myślę że w tym artykule akurat jest troszkę prawdy i niebawem się przekonamy o tym. Lepiej być 2 w Ferrari niż 2 w BMW,bo nie wierzę by Kubica w BMW osiągnął status pierwszego kierowcy póki w tym zespole występuje Niemiec koło naszego rodaka. Także czekam na rozwój sytuacji:)
Model: Inny
Silnik: lepszy niz AR
Rocznik: 1961
Wysłany: 2008-04-01, 15:01
DaniioDTB napisał/a:
Myślę że w tym artykule akurat jest troszkę prawdy i niebawem się przekonamy o tym. Lepiej być 2 w Ferrari niż 2 w BMW,bo nie wierzę by Kubica w BMW osiągnął status pierwszego kierowcy póki w tym zespole występuje Niemiec koło naszego rodaka. Także czekam na rozwój sytuacji:)
to racja lepiej byc 2 w ferarri niz w bmw. To sie zgadzam. recyma i nogyma
Model: Alfa Romeo 155
Silnik: a po co mi... jeżdżę bez :)
Rocznik: 1993
Wysłany: 2008-04-01, 19:11
w/g włoskiej gazety Autosprint (i to nie jest wydanie primaaprilisowe) Massa może być zastąpiony Vettelem. Dla mnie to by był debilizm - Kubica jest dużo lepszy (w końcu akurat z Vettelem to się mierzył). Chyba że Kubicę wiążą kontrakty...
myślę że dla niego póki co lepiej jak w BMW jeździ. tu przynajmniej ma satysfakcje kopiąc ferrari i mcLarena. niech pokaże co potrafi na teoretycznie wolniejszym bolidzie. młody jest więc na ferrari ma jeszcze czas
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum