bedzie ciekawie bo massa bedzie sie mu dobierał do d... y
Massa nie da rady nic Kubicy zrobić , bo ma taki pressing po poprzednich GP ,ktorych nie skończył , że sie wypierdzieli na samym poczatku. Jest słaby psychicznie , choć w kwalifikacjach mu dobrze poszło. Jak widziałem wywiad znim przed kwalifikacjami to prawie sie jąkał był bardzo zdenerwowany. On wie , że musi sie wykazać bo go wykopią , a mocne nerwy nie sa jego najmocniejsza stroną. Ja boję sie , żeby nie udeżył w Roberta i w ten sposob nie pozbawił go szansy na bardzo dobry wynik. Massa jest z tego znany , że potrafi doprowadzić do fizycznego kontaktu na torze i to w sposob bezpardonowy - patrz wypadek z Coulchardem w Malezji , czy wcześniejsze starcia z Alonso w poprzednim sezonie. Kubica pojechał bardzo dobrze w kwalifikacjach i myslę , że nie da się Masie zaskoczyć podczas startu. Trzymam kciuki , żeby szybko Masie odjechał na bezpieczny tzn bezkolizyjny dystans.
wszystko okaże się jutro
Kubica już przeszedł do historii BMW-Sauber w F1 gdyż jeszcze nikomu nie udało się z tego zespołu wywalczyć pole position. Ja mam wielkiego nie farta gdyż mam ćwiczenia obowiązkowe na uczelni i nie będę mógł obejrzeć już tego historycznego wyścigu dla Kubicy,ale trzymam kciuki za naszego mistrza:) Powodzenie Robert P.S. Mam nadzieje że BMW da radę.
P.S.2 Kubica już raz udowodnił że jest lepszy w bezpośredniej rywalizacji z Massą
bylo, bylo i to w nie jednym
pamietam wyscig jak kubica ze 20 okrazen bronil sie przed jego atami i wyszedl zwyciesko... potem pod koniec sezony chyba massa w niego wjechal
przewaga 0,6 sek nad heifieldem oznacza, ze kubica szybko zjedzie... 12 okrazenie obstawiam
jest pieknie mysle ze mozemy sie w tym roku spodziewac zwyciestwa Roberta, bo pudło to jeszcze kilka razy bedzie, mam nadzieje
oby tylko taktyka była dobra i zeby nie miał zbyt szybkiego zjazdu na tankowanie. tor jest ciekawy i niebezpieczny przez ten piach wiec wyscig na pewno bedzie ciekawy, juz sie nie moge doczekac
Model: Inny
Silnik: lepszy niz AR
Rocznik: 1961
Wysłany: 2008-04-05, 22:10
hehe historyczny wyscig , tez sie ciesze ze startuje 1 ale to jest formula 1 po pierwszy zakrecie moze juz nie jechac w wyscigu dlatego w czym on historyczny??
Historyczny(dla polakow) to sobie mozna nazwac jakby wygral go. A niestety raczej napewno bedzie musial zjechac po kilku okrazeniach do tankowania.
trzymam kciuki
Ostatnio zmieniony przez tomiscorpio 2008-04-05, 22:13, w całości zmieniany 1 raz
hehe historyczny wyscig , tez sie ciesze ze startuje 1 ale to jest formula 1 po pierwszy zakrecie moze juz nie jechac w wyscigu dlatego w czym on historyczny??
Wysłany: 2008-04-06, 10:45
Tuti napisał/a:
tomiscorpio napisał/a:
1. 1-sze pp polaka
2. 1-sze pp bmw
pp tez sie zlicza do statystyk
no to jak wygra to chyba swieto narodowe trzeba ustanowic?
Model: Alfa Romeo 155
Silnik: a po co mi... jeżdżę bez :)
Rocznik: 1993
Wysłany: 2008-04-06, 11:17
no mnie troche ten Massa też niepokoi - wysokie ambicje, ciśnienie na wygraną i południowy temperament połączone z nie najlepszymi umiejętnościami to mieszanka wybuchowa :/
ale trzymam kciuki moccccno
DaniioDTB, wypiszemy ci zwolnienie
Wysłany: 2008-04-06, 13:14
Rosik napisał/a:
no mnie troche ten Massa też niepokoi - wysokie ambicje, ciśnienie na wygraną i południowy temperament połączone z nie najlepszymi umiejętnościami to mieszanka wybuchowa :/
ale trzymam kciuki moccccno
DaniioDTB, wypiszemy ci zwolnienie
nie najlepsze umiejetnosci ... wez nie badz smieszny , a po czym tak oceniasz?? trenujesz kierowcow?? watpie...
Ostatnio zmieniony przez tomiscorpio 2008-04-06, 13:40, w całości zmieniany 1 raz
Model: Alfa Romeo 155
Silnik: a po co mi... jeżdżę bez :)
Rocznik: 1993
Wysłany: 2008-04-06, 14:33
po czym oceniam? oglądam to oceniam... taką sobie wyrobiłem opinię o nim.
mówisz mi żebym nie był śmieszny - rozumiem że Twoje zdanie jest ważniejsze, bo Ty masz rozległe doświadczenie w szkoleniu kierowców F1?
Wysłany: 2008-04-06, 19:01
ja nie szkole wiec nie oceniam , a ocenic moge po wynikach .
I jak ktos 6 razy w 2007r zdobywa pole position i 3 razy wygrywa w tym robi jeszcze 6 razy najlepsze okrazenia nie moze byc slabym bez umiejetnosci kierowca.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum