Model: Alfa Romeo 156
Silnik: 1.9 JTD+ fiat coupe 2.0 TURBO
Rocznik: 1999
Wiek: 22 Dołączył: 17 Maj 2006 Posty: 381 Skąd: Stalowa Wola
Wysłany: 2007-05-16, 13:45 koszt rejestracji kto wie??
witam mam male pytanie mianowicie moja siostra jest teraz we wloszech i tam kupila sobie lancie ypsilon 96rok niby tam jakos zarejestrowala na siebie i teraz chce wrocic do kraju jaki by byl koszt mniej wiecej rejestracji w kraju czy to sie wogole oplaci czy lepiej ją tam zostawic dodam ze lancia 1.2 16v w ful opcji jezeli ktos ma jakies informacje na ten temat to prosze pisac
_________________ alfa romeo 156 & fiat coupe 2.0 turbo
...siostra chcac zarejestrowac auto w Polandii bedzie musiala zaplacic akcyze i VAT...koszt jest zalezny od tego ile $$$ ma na umowie...plus koszt recyklingu 500 zeta...silnik nic nie ma do oplat - jedynie przy ubezpieczaniu auta...a ile samochod ma drzwi i czy fotele sa podgrzewane nikogo z urzednikow nie obchodzi ...
w sumie caly koszt zamknie sie w ok. 1500 zeta AFAIR.
najgorsze jest wypelnianie kwitkow. Nie wiem jednak, co w przypadku, kiedy auto zarejestrowane jest na wlasciciela - ale podejrzewam, ze do kosztow ma sie ten fakt nijak.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum