Kumpel opowiadal mi o konkursach internetowych, dlaczego tak ciezko jest w nich cos wygrac...
Sa ludzie ktorzy zarabiaja sprzedajac nagrody z konkursow. Inwestuja w smsy 400 zl, a potem dostaja od polsatu 14 motorolek i sprzedaja na allegro
Znalazlem fajna strone.. jakby ktos chcial sie w to pobawic: http://www.e-konkursy.com/
Ja poki co pozamawialem sobie nagrody gwarantowane - jakies plakaty, szampony do aut a nawet grzebien i tampony
Ja zainwestowałem 7,20plnów w smsy w konkursie na polsacie (program pasjonaci) i czekam na dostarczenie nagrody. Jeśli wierzyć listowi z polsatu, to lada dzień stanę się posiadaczem skutera. Jak na 'siedemdwadzieścia' to chyba całkiem nieźle?;)
wera [Usunięty]
Wysłany: 2007-03-11, 19:13
kiedyś za SMSa za 2,44 PLN dostałam koszulkę Władcy Pierścieni...
Szczegół, że gdy Pan dzwonił z potwierdzeniem wygranej zamówiłam rozmiar M, a przyszło XXL
Na plecach był wieeeeeeelki napis POWRÓT KRÓLA.
Ubrałam ją powracajac do pracy po urlopie
ja na WP wygrałem koszulkę TAXI 3. sie zdzwiłem bo sie o tym dowiedziałem jak jużją dostałem
a u siebie w radiu kieedyś wygrałem komplet kosmetyków samochodowych
a zbaczając lekko z topicu najbardziej mnie śmieszą koperty z Rigest Digest (czy jakoś tak) w których jest tekst typu "jako jeden z niewielu przeszedłeś do następnej rundy, nagroda o krok) z tym że tych listów przychodzi do nas (na nasz urząd poczty w GW) kilka-kilkanaście tys.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum