Wysłany: 2007-10-16, 17:40 Koniec wolności z Alfą w Tle
13 Października nastał ten dzień. Alfa przestała być moją jedyną bellą Musiała ustąpić miejsce innej jednak jak widać dalej jest dla mnie bardzo ważna.
_________________ Posiadacze samochodów marki Alfa Romeo kierują się przy zakupie raczej emocjami, niż zdrowym rozsądkiem. Wierni przez wiele lat tej marce, poczuwają się do pewnego rodzaju wspólnoty, określają siebie jako "Alfisti"
Zameczek nie mój (niestety) To tylko Sesja zdjęciowa.
_________________ Posiadacze samochodów marki Alfa Romeo kierują się przy zakupie raczej emocjami, niż zdrowym rozsądkiem. Wierni przez wiele lat tej marce, poczuwają się do pewnego rodzaju wspólnoty, określają siebie jako "Alfisti"
Tak nawiasem to ja Cie gdzieś już widziałem. Tylko nie wiem gdzie.... Tak w ogóle to powodzenia na nowej drodze życia... i życze żebyś nie miał wyboru jak mój kumpel- fan FIATa, że dziewczyna poszła na rozwód bo nie chciał sie pozbyć131 i 132 bo jak je określiła "stare trupy" było wysoce nie sprawiedliwe i skończyło się rozwodem.
My tez do ślubu jechaliśmy NASZĄ - juz teraz Alfką,
kupiona z resztą parę tygodni przed uroczystością - taki chyba prezent mój ukochany sobie zrobił na pożegnanie kawalerstwa
równiez gratuluje ... moja siostra kiedy brała ślub zdecydowała się na alfe jako pojazd ślubny oryginalność to podstawa więc moja AR 33 wiozła parę młodą ( byłem zachwycony)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum