pierdolnac i zabic to mało
zazdroszcza poprostu wygladu włoskich aut... że są piekniejsze od ich niemieckich kowdonów.
zresztą co gdzies śmigam sobie alfunia to zauwżam jak każdy praktycznie kierowca niemieckiego auta patrzy z ....zazdrością na moje autko
a pisza tak poproatu z zazdrości
i myslą że niemieckie auta beda równie piekne jak nasze włoskie mpogą zapomniec . Alfy zawsze będą najpiekniejszymi i najlepszymi autami na świecie
Przechodząc co rano obok Seata Toledo w nowej budzie nie mogę się oprzeć jednemu wrażeniu..... Gdy patrzę na niego od przodu widzę śliczny ryjek, a lustereczka wyglądają jak uszka. Do całokształtu brakuje mi tylko ogonka sprężynki z tyłu, może zagadam do sąsiada i założy jakąś antenkę do radia bądź CB zwiniętą w sprężynkę. Wtedy będzie już komplet i będzie można Seata zabrać prosto do chlewiku i nikt sie nie pozna, że ta "świnka" mięska nie daje
_________________ "Życie choć piękne, tak krótkie jest,
Wystarczy jedna chwila by zgasić je,
Życie choć piękne, tak krótkie jest,
Zrozumiał ten co otarł się o śmierć...."
Tym wszystkim designerom którzy przeszli do innych firm, tak naprawdę wychodziły tylko Alfy.
W innych firmach już nikomu nie udało się stworzyć czegoś lepszego.
Wniosek z tego taki że Tradycja i duch marki Alfa Romeo daje natchnienie
_________________ Posiadacze samochodów marki Alfa Romeo kierują się przy zakupie raczej emocjami, niż zdrowym rozsądkiem. Wierni przez wiele lat tej marce, poczuwają się do pewnego rodzaju wspólnoty, określają siebie jako "Alfisti"
Ci designerzy w Alfie napędzani byli firmą Alfa Centro Stile, póki Alfa Centro Stile istnieje to Alfa będzie piękna, taka jak zawsze. Nowa 8C Competizione jest stylizowana tylko i wyłącznie przez ACS.
Audi tez ostatnio zaczely byc ladne - te wielkie grille... Dzielo zespolu waltera
kazdy artysta (nawet jesli projektuje auta) ma swoj styl... I tylko czekam na audice z lampami a'la alfa.
Bo grill wciety gleboko w zderzak to juz gdzies widzialem...
a tak BTW - ciekawe, jak zaprojektowali by dostawczaka...?
Ostatnio zmieniony przez adasco 2007-02-16, 09:47, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum