Spieszyć się czy nie...
"PRZED SKORZYSTANIEM OPCJI KUP TERAZ PROSZE O KONTAKT I UPRZEDNIE OBEJRZENIE AUTA!!!!! Zastrzegam prawo do zakonczenia aukcj przed czasem"
Coś by tam jeszcze z tego zrobił...
_________________ Alfa Romeo - Nie dla idiotów!!!
155 2.0 8v + 155 2.0 v6Turbo + 166 3.0 v6
Panowie załóżmy może jeden temat na ''rodzynki z allegro'' ... czy jak to inaczej by mozna było nazwac, a niezaśmiecajmy tego forum co chwile podobnymi tematami.
mnie jedno zastanawia dlaczego ktos z takiej pieknej ALFUNI zrobil COS podobnego do VW Scirocco
_________________ 0-100km/h--- 9.73 s
1/4 mili --- 17.43 s
Trzy osoby na pokladzie czyli Potencjal jest.
ALFA sprzedana teraz czas na Lancia 2.0 T
0-100km/h---6.8s
1/4mili --- 15.15s Czas na Virusa...
Oj bedzie sie działo
Panowie załóżmy może jeden temat na ''rodzynki z allegro'' ... czy jak to inaczej by mozna było nazwac, a niezaśmiecajmy tego forum co chwile podobnymi tematami.
Popieram
I z dopiskiem, że wchodzisz na własną odpowiedzialność.
Bo takie obrazy mogą zostawić trwały ślad na psychice młodych alfistów
_________________ Fiat Seicento 1.1 do pracy
Lancia Lybra SW 2.4 jtd Executive dla rodziny
Alfa Romeo 33 1.7 16V dla przyjemności
IK@R_1886
SEKTA TO MAŁO, ZAŁÓŻMY KOŚCIÓŁ - WYZNAWCÓW IKSA
z takich rodzynków jak ta Alfa na allegro to przypomina mi sie jeszcze ten bolid http://www.allegro.pl/ite...znie.html.Gdyby ktoś kazał mi powiedzieć co autor tego "działa" miał na myśli to bym sie chyba długo zastanawiam i raczej nie udzielił bym odpowiedzi na pytanie:( Sądzę na ta 33 przeżywa ogromna osobista tragedie.
DaniioDTB
Widzę że mamy takie same odczucia
Ten link wkleiłem w poscie pt: Tjuning
_________________ Fiat Seicento 1.1 do pracy
Lancia Lybra SW 2.4 jtd Executive dla rodziny
Alfa Romeo 33 1.7 16V dla przyjemności
IK@R_1886
SEKTA TO MAŁO, ZAŁÓŻMY KOŚCIÓŁ - WYZNAWCÓW IKSA
oj to sorrki,nie wiedziałem mam spore zaległości na forum przez mature i nie wszystko tematy dałem rade juz przeczytać. Pozdrawiam ciesze sie że krzywda tej 33 nie przeszła obojetnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum