Fiat 125 różnił się od fiata 125P następującymi elementami:
- reflektory przednie miał kwadratowe a nie okrągłe
- inna listwa boczna oraz kierunkowskaz
- inna deska rozdzielcza (znacznie ładniejsza)
- tylna klapa i maska miała inne przetłoczenie
- inne klamki zewnętrzne
- oraz znacznie nowocześniejszy silnik: pojemnośc 1608ccm dwa wałki rozrządu, moc 90KM
przyspieszenie 0-80km/h - 8,5s oraz 0-100km/h - 11,4s Prędkośc max - 160km/h
Powstała także wersja specjal o mocy 100KM i Vmax - 170km/h
Model: Inny
Silnik: inny
Rocznik: 2007
Wysłany: 2007-07-24, 22:37
Jakies 10 lat temu miałem Tipo 1.8 16v, jeszcze na trójce jak wciskałem gaz w podłogę to koła traciły przyczepnośc, prawdziwy golfkiller, mój pierwszy samochód więc mam sentyment myslałem kiedyś nawet żeby sobie takiego kupić, mozna bardzo tanio.
Straszne gówno. Były na allegro dużo ładniejsze. Miałem nawet taką kupić ale była z węgier i pewnie były by problemy z zarejestrowaniem, sprzedawali ja na częsci cena z tego co pamietam to 1500.
A wracając do fiatów to bym 128 3p chetnie zaadoptował
_________________ Hipokryzja i konformizm cechuje wszystkie społeczności.
Straszne gówno. Były na allegro dużo ładniejsze. Miałem nawet taką kupić ale była z węgier i pewnie były by problemy z zarejestrowaniem, sprzedawali ja na częsci cena z tego co pamietam to 1500.
Rudolf, jak możesz na Alfę tak mówić, bez względu na to jaki to model żadna Alfa nie była i nie jest "...strasznym gównem...""
A tak z czystej ciekawości jakim samochodem jeździsz
_________________ Fiat Seicento 1.1 do pracy
Lancia Lybra SW 2.4 jtd Executive dla rodziny
Alfa Romeo 33 1.7 16V dla przyjemności
IK@R_1886
SEKTA TO MAŁO, ZAŁÓŻMY KOŚCIÓŁ - WYZNAWCÓW IKSA
Jedno jest pewnie- Jak Włosi montowali V12 do samochodów i sprzedawali je na kilogramy to Niemcy byli podnieceni Karmannem Ghia który wyglądał ładnie, był sportowym coupe, ale miał.....silnik z Garbusa. A Japończycy budowali coś na wzór wózka z hipermarketu.
Model: Inny
Silnik: inny
Rocznik: 2007
Wysłany: 2007-07-25, 13:56
AR_33 napisał/a:
Rudolf, jak możesz na Alfę tak mówić, bez względu na to jaki to model żadna Alfa nie była i nie jest "...strasznym gównem...""
A tak z czystej ciekawości jakim samochodem jeździsz
O k...wa. nie chodzi mi o ten model bo uważam go za jeden z najładniejszych samochodów i gdyby tylko gdzies w promieniu 200 km był taki do sprzedania to już dawno bym go miał. Chodziło mi o ten egzemplarz. Wiejski tuning do tego gaz i uszkodzony silnik, cena 2000.
I nie goraczkuj się tak
Gdybyś doczytał do końca moze nie było by nieporozumień
A pytanie jakim samochodem ktos jezdzi to ten sam poziom co napisac że ktoś się śmieje z tuningu bo zazdrości
_________________ Hipokryzja i konformizm cechuje wszystkie społeczności.
Świetne jest. Wstyd się przyznać, ale pierwszy raz słyszę o fiacie dino. Przód ma jak stara gtv bertone. Ta proporcjonalnie długa maska, jak w amerykańskich muscle carach. Można takie coś jeszcze gdzieś kupić?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum