No co, tata zamarudził na siłowni , to córka wzieła tatową BM-kę i zabrała braci na lody...a biedne dziecko wystraszyło się złej policji (lub psów jak to tatko mówi) i chciało śmignąć do domu.
_________________ Fiat Seicento 1.1 do pracy
Lancia Lybra SW 2.4 jtd Executive dla rodziny
Alfa Romeo 33 1.7 16V dla przyjemności
IK@R_1886
SEKTA TO MAŁO, ZAŁÓŻMY KOŚCIÓŁ - WYZNAWCÓW IKSA
Ostatnio zmieniony przez AR_33 2007-03-17, 16:11, w całości zmieniany 1 raz
o jaaaa
to 40 km od mojej wioski
fajne miasteczko otoczone murami - bylem tam kiedys Jawa 50 skuter, wycieczka trwala pol dnia
a z ta policja sie dziwie... wprawdzie tam inna komenda niz u mnie, ale zeby u mnie zostac zatrzymanym przez policje to trzeba miec wielkiego pecha. mnie zatrzymali 2 razy przez 2 lata i mysle, ze ponad 30 kkm przebiegu tylko ze ten drugi raz to nie policja a graniczna z rewala!!
jakby wierzyc kursantowi z tych kursow, po ktorych redukuja sie punkty karne (kumpel byl - nie ja:D) z prawa jazdy to mamy w calym zach-pom 4 fotoradary... reszta to atrapy
kazda puszka jest atrapa ;] policje nie stac zeby wszystkie wypelnic wiec w zaleznosci jak im sie przysni tam puszke przenosza ;] na wyjezdzie ode mnie na obwodnice stoi 1 i to chyba z pol roku i raz jakis miesiac temu udalo mi sie zauwazyc jak montuja to cos co robi fotki tam ;] 2 kolesi i 1 pies. A poza tym podobno jak w jest zamontowany fotoradar to gdzies w poblizu musi stac radiowoz z tego co slyszalem bo sie boja ze im ukradna
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum