Model: Alfa Romeo 147
Silnik: 1.9 M-jet wersja Ti
Rocznik: 2005
Wiek: 24 Dołączył: 07 Sie 2006 Posty: 770 Skąd: BĘDZIN CITY
Wysłany: 2007-02-12, 13:00
oni tam tak wszyscy parkuja, zderzak do zderzaka wiec u nich to normalka.a samochodu na recznym nikt nie zostawia tylko na biegu aby pomiedzy dwa autka weszlo jeszcze trzecie we francji jest podobnie,prawie kazde auto jest porysowane od parkowania...tylko u nas w polsce ludzie traktuja auto jak bustwo wysterczy wziasc udzial w jakies malej drobej stluczce i zaobserwowac jak kierowcy wyskakuja ze swoich mobili z przerazeniem aby zobaczyc jakieto wielkie szkody sie staly...
jakis bezmyslny byl chyba ;] parkowac blisko scian mozna no ale nie ta strona z ktorej sie wysiada, mi by sie nie chcialo meczyc zeby do drzwi pasazera sie dostac ;] stanal bym w druga strone
no niestety, tam akurat było tak wąsko że nie ma jak wykręcić, więc jak jechał tak zaparkował.
Pierwszy dzień jak szłam ulicą, to myślałam, że obok jest jakiś warsztat samochodowy, każdy samochód porysowany, a to bok, a to zderzak, lusterko.
Później okazało się że nikt tam nie robi takich drobiazgów.
ale to chyba wynika z tego ze ogulnie spoleczenstwo jest bogatsze i niebardzo sie przywiazuje do autek a u nas jest to pozostalosc z tego okresu jak samochody byly na talony i zapisy i niekazdy mogl jezdzic autem, wiec jak juz ktos je zdobyl to je szanowal i dbal o nie. mysle ze to jednak dobrze ze raczej polacy staraja sie dbac o wyglad swoich samochodow
Jak byłem na Sycylii to na 10 auto 9 miało wgniecenia, 8 z nich trąbi bo następne 2 zatrąbią za kilka sekund. Ale jedno mi się utrwaliło. Widziałem taki trójkołowy skuter Piagio- taka jakby ciężarówka bo miał kabinę i pakę. Włączył kierunkowskaz, ktróry nie mrygał, ale się po prostu świecił, ale jak walnął klaksonem to nie jedna ciężarówka mogła by się schować.
ja ja ja walnij makaronowi jego mesia albo ferrari za 100000 euro to zobaczysz jak sa spokojni oni na codzien maja takie rzechy a ..kosciolka dopiero wyciagaja te pieszczochy widzialem akcje jak bus zap... w 600 mesia makaron jak wypadl z samochodu to zaden polak by sie nie poszczycil tym co on wyrabial
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum