Model: Alfa Romeo 155
Silnik: a po co mi... jeżdżę bez :)
Rocznik: 1993
Wysłany: 2007-11-12, 22:37 Hej ty, gościu!
Tak do ciebie mówię! Ty, który codziennie wchodzisz na tę stronę, ale nadal się nie zalogowałeś. W każdym momencie kilkunastu z was przegląda to forum - wiem bo mam znajomych w CBA
Apeluję do ciebie: zaloguj się!
A dlaczego?
- Karol z Bydgoszczy zalogował się i dwa dni później znalazł niedaleko domu porzucone alufelgi OZ Racing z oponami jeszcze na min. dwa sezony
- Grzegorz z Łomży zarejestrował się i w ciągu tygodnia trzykrotnie wytypował trójkę w Dużego Lotka
- Halina z Niesławia zalogowała się i na następny dzień na stacji Shell doliczono jej za paliwo dwa razy więcej punktów niż dotychczas
- Piotrek ze Szczecina dołączył do forum i wie, że jak umrze to pójdzie do raju, gdzie będą czekać na niego 44 dziewice
Ciągle nie przekonany No cóż, czytaj dalej:
- Adam z Malborka nie zalogował się i wczoraj potrącił go Opel Calibra. Sprawca wypadku zbiegł z miejsca zdarzenia.
- Wojciech z Gdyni nie zarejestrował się i miesiąc później złapał chorobę weneryczną.
- Dwa lata temu Monika z Gorzowa nie weszła na forum i PiS wygrał wybory.
Myślisz że wszystkie te powyższe rzeczy to przypadek? Chyba jednak nie... Zresztą po co ryzykować...
A więc klikamy na "Zarejestruj się". Szyb-ciut-ko!
Tak, to wszystko prawda! Ledwo z Fredem zalogowaliśmy się na forum, to kilka dni później staliśmy się szczęśliwymi posiadaczami pięknej, czerwonej Gtv!
A po za tym dzwonił wczoraj do nas Adam z Malborka. Czuje się już dobrze, bo zalogował się na forum.
O Monice z Gorzowa nawet nie wspominamy.... zalogowała się i PiS przegrał
hmm 44 dziewice powiadasz - opłacało sie logować, ale jak dorzucą 4 skrzynki piwa miesięcznie do tych dziewic to zostanę na dłużej a nawet mogę zosatć swiętym
niech żyje ojciec dyrektor
amen
Ostatnio zmieniony przez pikero 2007-11-12, 23:13, w całości zmieniany 1 raz
Ja słyszałem, że Zbigniew z Tarnobrzegu też sie nie zalogował i spadł z krawężnika łamiąc sobie stawy kolanowe. Jednak nie wiadomo jaki to miało związek z tą sprawą.
dziewczyna chłopaka z calibry ma koleżankę- Mariolkę. ta miała ochotę się zapisać bo słyszała że to dobry sposób antykoncepcyjny ale musiała się umalować przed imprezą i zapomniała. po 9 miesiącach urodziła dwoje pięknych skośnookich bobasków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum